Първоначално публикувано от Ghostface86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор на масло 10w60. Selenia vs The others
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеЛично аз си го купувам от амазон на цена 26 паунда, като е с безплатна доставка във Великобритания. След като го поръчам и изпратят в офиса на спедитора посредник в Лондон, доставката е 12-13лв до България.
Линк на маслото тук
Линк на спедитора тук
Можеш да видиш ревютата и коментарите от хора които са си поръчвали това масло.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Определено Лорда има знания,умения тоже..(доста ремонти е извършил с доказетелства-снимков материалTHERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеА как да разберем кой филтър е хубав и кой не?
Ако може преди да го сложим разбира се.
Що се касае до онзи възвратен клапан, който е много важен, действието му достатъчно добре си проличава от това, колко бързо гасне лампата при студен старт. Колкото по-бързо, толкова по-добре.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНяма как да обясниш нещо на човек с когото те делят два вагона книги. Никога няма да проумееш за какво иде реч.Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеКато чета глупостите ти, само си загубил времето с тези два вагона книги.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеОще един в отбора който не е прочел нито една книга и смята четенето за загуба на време.Now: 156 2.5 V6 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеВ твоя случай, когато след прочетеното нищо не си разбрал, за пълноценно време ли да го приемам? Много повърхностно пишеш и гледаш на нещата, господин Всезнайко! Опитах се да направя някаква нормална дискусия, но ти продължаваш да се държиш високомерно към всички и да заобикаляш неудобните въпроси. Излиза, че това е няква нова мода да избиваш комплексите във форума.
Производителя препоръчва с какво масло да се кара и на колко км да се сменя, обаче вие знаете повече, от къде знаете повече не е ясно.
Попитах нещо просто - защо след карам с 10/40 двигателите ми още не за основен ремонт, само че никой не успя да ми отговори.
Защото според'' специалистите'' тук с това масло даже не трябва да мога да запаля при ниски температури и двигателите трябва отдавна да са блокирали.Last edited by lordliness; d.m.y г., 13:15.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИнтересно на какво се дължат "задълбочените" ти знания след като не си прочел нито една книга? След като правиш дискусия значи не знаеш и искаш да получиш информация, същевременно не приемаш нова информация защото противоречи на ограничените ти знания и разбирания. Подготовката ми е такава, че не трябва да поставяш думите ми под съмнение, особено когато нямаш никаква подготовка.
Производителя препоръчва с какво масло да се кара и на колко км да се сменя, обаче вие знаете повече, от къде знаете повече не е ясно.
Попитах нещо просто - защо след карам с 10/40 двигателите ми още не за основен ремонт, само че никой не успя да ми отговори.
Защото според'' специалистите'' тук с това масло даже не трябва да мога да запаля при ниски температури и двигателите трябва отдавна да са блокирали.
Попита нещо, което и ти сам не можеш да си отговориш...
Специалистите тук, говорят от опит и споделят, а твоят опит какъв е, освен че цял живот караш с 10w40?Now: 156 2.5 V6 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеДумите ти, не ги слагам под съмнение, а под съжаление. Производителя е препоръчвал преди 15 години, като в момента масла с различен вискозитет покриват препоръчаните спецификации.
Попита нещо, което и ти сам не можеш да си отговориш...
Специалистите тук, говорят от опит и споделят, а твоят опит какъв е, освен че цял живот караш с 10w40?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
П.с. считай за нормално хората в 21 век да добиват знания от електронни източници, особено за автомобилната индустрия по книгите отдавна не се пише това, няма смисъл да го натякваш отновоNow: 156 2.5 V6 24V
Comment
Comment