Първоначално публикувано от mimouzunov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa за пушач?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
-
Дъня клапите,махам филтъра и евентуално ще заработи като абсорбатор.
Нооо изниква проблем. Ще изкарва от където досега е вкарвал.
Отвън ще дуйва яко,ще трябва да се изведенякъде отдушник за да бяга димът
----------------------
Spaghetti racing TeamДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Аз не пуша. Но мой познат пуши и се чуди как да маха мъглата. Тези вентилатори на клапите ще успеят ли да вентилират бързо купето?
Човека е заклет пушач,и ги пали една от друга.
----------------------
Spaghetti racing TeamДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
В случая Алекс е прав вентилатора е роторен и обръщането на посоката не спасява положението.Засмуква в средата на ротора и центробежната сила изхвърля въздуха.Даже и теоретично обръщане посоката на ламелите няма да помогне.Начина е да се завърти цялата кутия, която има вход и изхид наобратно, ма не ми се гадае как ще стане това, или да се подмени вентилатора с такъв със перки, при него посокато на дехене се променя съобразно посоката на въртене.
Въпросния господин да си купи кабриолет или да спре да пуши.
---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеАбе за седан е малко по-трудно, че купето и багажникът са разделени. Но трябва да стане. Да сложи един турбинен и ...По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment