Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa за пушач?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
    Ако клапите под бронята са наред... и ако все пак се обърне посоката на вентилатора в купето, от къде ще смуче въздух тоя вентилатор!?!
    Хипотетично,ако предположим,че вентилатора завърти наобратно и изсмуква цигарен дим от купето то би трябвало да го прекара през филтъра,а на филтъра работата му е да задържи подобни гадости.А когато "обърнем" системата да работи както е по предназначение дали всичкия този "аромат"няма да усмърди купето?
    Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

Дъня клапите,махам филтъра и евентуално ще заработи като абсорбатор.
      Нооо изниква проблем. Ще изкарва от където досега е вкарвал.
      Отвън ще дуйва яко,ще трябва да се изведенякъде отдушник за да бяга димът
      ----------------------
      Spaghetti racing Team
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Е в движение челната струя ще го засмуква и отвежда..

Comment

А зимата?
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Даммм зимата е пречка

----------------------
            Spaghetti racing Team
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Абе турни един ширм на тавана,а за зимата и едно кюмбе на въглища-като ще модифицираш -прави го с размах.

Comment

Сложи си вентилатори на клапата отзад

---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:28 ----------

Или спри цигарите

Comment

Аз не пуша. Но мой познат пуши и се чуди как да маха мъглата. Тези вентилатори на клапите ще успеят ли да вентилират бързо купето?
                  Човека е заклет пушач,и ги пали една от друга.

----------------------
                  Spaghetti racing Team

Comment

Абе за седан е малко по-трудно, че купето и багажникът са разделени. Но трябва да стане. Да сложи един турбинен и ...

Comment

В случая Алекс е прав вентилатора е роторен и обръщането на посоката не спасява положението.Засмуква в средата на ротора и центробежната сила изхвърля въздуха.Даже и теоретично обръщане посоката на ламелите няма да помогне.Начина е да се завърти цялата кутия, която има вход и изхид наобратно, ма не ми се гадае как ще стане това, или да се подмени вентилатора с такъв със перки, при него посокато на дехене се променя съобразно посоката на въртене.
                      Въпросния господин да си купи кабриолет или да спре да пуши.

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                      Абе за седан е малко по-трудно, че купето и багажникът са разделени. Но трябва да стане. Да сложи един турбинен и ...
                      Има един подлакътник на задната седалка, сваля го изтърбушва там каквото има зад него и си монтира една кутия със вентилратор и въздуховод до не знам къде си.Само да не качва трима на задната седзалка че гъзъ на средния ще запуши вентилацията.От друга страна пък може си пърди дискретно на воля.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Кабриолет за зиматс звучи добре

Comment

Working...
                        X