Първоначално публикувано от Galin Qnakiev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ел стъкла 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщениеясно.сиг заради този модул не ми работят задните стъкла.благодаря
Comment
-
Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщениеняма да се меся във вашите спорове,но можете ли да ми отговорите за какво е модула,които е под задната седалка(черна кутия с 2 букси)или да ми кажете къде мога да прочета за инсталацията на тази кола?под инсталация искам да кажа за вс модули и релета.аз при Иво ще ходя,но не зная кога ще имам свободно време.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщениенямам го,кажи от къде и ще го сваля,да не те занимавам да го пращаш.а модула е работещ,от купиш го вчера от една морга
http://dox.bg/files/dw?a=c3ddf19bd8
Не съм 100% сигурен, но мисля, че след като си сменил въпросния модул, трябва да се пусне процедура по опознаването му от боди компютъра през MES (proxi alignment).Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:26.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщениеи аз бях чел за подобна процедура.ще се обадя на Иво и ако е свободен,довечера ще я закарам
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:47 ----------
изтеглих го.довечера ще го кача на компа и ще го разгледа.благодаряАрфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщениепроблема с предно дясно е решен.блокирала е машинката.с ега остава само задните да оправя
Comment
-
Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщениемерси
Comment
-
Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщениеговорих по телефона с Иво-pininfarina,ама каза,че има много работа и ще е свободен др седмица.а тази can шина какво представлява и къде да я търся?
Както виждаш, това не е, като да си провериш налягането в гумите.
Поради това най-добре иди при Иво или при друг специалист и игнорирай съвети, които звучат, като "провери си CAN шината"Last edited by ecotronic; d.m.y г., 14:07.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment