Известие

Collapse
No announcement yet.

ел стъкла 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ел стъкла 147

Здравейте колеги.
    когато си купих количката,беше със изгорели копчета за стъклата.днеска си купих копчета(панела на шофьорската врата),но нещо не е наред.когато натискам копчетата се чува звук,но работи само предно дясно и не мога да прехвърля управлението към задните.огледалата си работят,както и багажника.моля за съвети.к олата е алфа 147 2004 година

Бушоните провери ли си? Аз бях така работеше само предно ляво, а на дясната врата ми беше гръмнал бушона.
    sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.

Comment

всички бушони са здрави.

Comment

Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщение
        Здравейте колеги.
        когато си купих количката,беше със изгорели копчета за стъклата.днеска си купих копчета(панела на шофьорската врата),но нещо не е наред.когато натискам копчетата се чува звук,но работи само предно дясно и не мога да прехвърля управлението към задните.огледалата си работят,както и багажника.моля за съвети.к олата е алфа 147 2004 година
        Махни внимателно горната капачка на управлението, така, че да изпаднат копчетата. Всеми силиконовта далавера и почисти хубаво с памук и ЧИСТ СПИРТ само черните контактни повърхности и на силикона, и на платката. Пробвай и кажи резултат. Може да се наложи да залепиш нови контактни повърхности на силикона

Comment

има логика,но защо като натискам копчетата се чува звуков сигнал и на самото управление се чуват реленцата как цъкат?

---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:14 ----------

възможно ли е да има някакви релета,които да не работят коректно?

Comment

Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщение
            има логика,но защо като натискам копчетата се чува звуков сигнал и на самото управление се чуват реленцата как цъкат?

---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:14 ----------

възможно ли е да има някакви релета,които да не работят коректно?
            Много е възможно, то има и следене по ток там. Може да има и кофти връзка някъде. Така е трудно да се каже от разстояние
            Мини при Pininfarina във Варна

Comment

така ще е най-добре....но днеска няма възможност.

Comment

...
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 06:22.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                  Цвятко, а не може ли тази "драма" да се разреши, ако колегата мине и през Алфиста-идеалист? Той нали имаше идея да приспособи управлението на стъклата на 166 вместо това на 147?
                  Тъй, както ме иронизираш мазно - мазно, готов ли си да заложим по едни 5000 лв на масата пред свидетели?

Ако монтирам модул от 166 на 147, ще стана по-богат с 5К пари.

Ако не успея, ти ще прибереш едни 5К от мен.

Стиска ли ти, мъжки?

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Тъй, както ме иронизираш мазно - мазно, готов ли си да заложим по едни 5000 лв на масата пред свидетели?

Ако монтирам модул от 166 на 147, ще стана по-богат с 5К пари.

Ако не успея, ти ще прибереш едни 5К от мен.

Стиска ли ти, мъжки?
                    Ник, хвани се. Но 147 не трябва да дава никакви грешки никъде след намесата на специалиста

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                      Ник, хвани се. Но 147 не трябва да дава никакви грешки никъде след намесата на специалиста
                      Може и ти да се включиш в облога. Тамън ще ти покажа, колко ти е "ясна електрониката".

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Може и ти да се включиш в облога. Тамън ще ти покажа, колко ти е "ясна електрониката".
                        Доста по-ясна от на теб. Имаш да ми отговориш за бобините. И за резисторите в управлението на вентилатора в купето, и за ...

П.П.Дори и да се хвана на бас ти няма да дадеш парите

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          Доста по-ясна от на теб. Имаш да ми отговориш за бобините
                          Що не заложиш тогава?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

...
                            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 06:23.

Comment

Що не заложиш тогава?
                              Много се замислям как да ти ги взема наистина

Comment

Working...
                              X