Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ако австрииските и немските коли са гнилочи... ?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Митко145 Покажи съобщениеГнилочи са,защото внасят само такива.Аз съм си имал работа с бг. търговци и знам какво копуват!Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеГледам, че в статията се посочват най-неустойчивите и най-устойчивите на гниене.
АР не видях.
Това вероятно е, защото АР изобщо не гние
Иска ти сеAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Моята е вкарана от Австрия и все още няма никъде изгнило.
Първата ми стои в черешарника без врати и все още няма някъде тръгнала ръжда. Вкарана е от Гърция.
Изобщо всичко е много индивидуалноНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМоята е вкарана от Австрия и все още няма никъде изгнило.
Първата ми стои в черешарника без врати и все още няма някъде тръгнала ръжда. Вкарана е от Гърция.
Изобщо всичко е много индивидуално
Каква е твоята австрийка? 33-ка ли?
Comment
Comment