Известие

Collapse
No announcement yet.

Replacement Air Filter

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми турих го днес.
    Не съм я напъвал много, но в ниските обороти има известно подобрение. Ще видя тия дни с по-висока скорост и обороти как е.
    Голям фън със звука обаче - при нормално каране няма никаква разлика, но при натискане на газта в пода почва да ръмжи много келешорски Едно такова басово гъргорене - забавлявал съм се с тва при всяка възможност от Горна баня до Хемус, сигурно съм изглеждал като полудебил нахилен

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
      Ми турих го днес.
      Не съм я напъвал много, но в ниските обороти има известно подобрение. Ще видя тия дни с по-висока скорост и обороти как е.
      Голям фън със звука обаче - при нормално каране няма никаква разлика, но при натискане на газта в пода почва да ръмжи много келешорски Едно такова басово гъргорене - забавлявал съм се с тва при всяка възможност от Горна баня до Хемус, сигурно съм изглеждал като полудебил нахилен
      Хе и аз днес сложих моя
      И аз много се кефих какъв фън е със звука
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Сичкото убаво, но се чудя какво ще правя като дойде време за почистване. Трябва да си взема един ден отпуск - за пране, сушене, гладене... ъъъ... намасляване, да не говорим за процедурата по монтаж-демонтаж. Неаше ли начин да я направят кат на хонда сивик (примерно) тая работа с филтъра веее - четири щипки, като кутия за сандвичи . А мойта кво - скоби, болтове, дебитомери, маркучи...

Comment

Сичкото убаво, но се чудя какво ще правя като дойде време за почистване. Трябва да си взема един ден отпуск - за пране, сушене, гладене... ъъъ... намасляване, да не говорим за процедурата по монтаж-демонтаж. Неаше ли начин да я направят кат на хонда сивик (примерно) тая работа с филтъра веее - четири щипки, като кутия за сандвичи . А мойта кво - скоби, болтове, дебитомери, маркучи...
          цялата процедура трае 15 минути ако имаш сешоар дето да духа и студено или духалка или ако ти се дука максимум 25 мин ако спазваш инструкциите

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Бе мен ме плаши отварянето на филтърната кутия повече - то не са метални скоби там, чудесии... нито клещи за стягане имам, нищо...
            BTW в ръководството на филтъра пише да се остави да изсъхне по естествен начин, но предполагам, че си оттренирал процедурата със сешоара многократно и без поразии...? Сигурно трябва да духа по-хладко, не като за блондинка

Comment

Бе мен ме плаши отварянето на филтърната кутия повече - то не са метални скоби там, чудесии... нито клещи за стягане имам, нищо...
              BTW в ръководството на филтъра пише да се остави да изсъхне по естествен начин, но предполагам, че си оттренирал процедурата със сешоара многократно и без поразии...? Сигурно трябва да духа по-хладко, не като за блондинка
              Ми то има само да се развият 4 болта на кутията и да се отвие скобата след дебитомера
              Една кръстата отверка и една права ти трябват, даже май имаше в комплекта при резервната гума ако чак толкова нямаш инструменти.
              Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

Аз лесно ще я махна скобата, после стягането е проблем. Не знам дали ще стане с подръчни средства - в сервиза я притегнаха с едни учени клещи

Comment

Аз лесно ще я махна скобата, после стягането е проблем. Не знам дали ще стане с подръчни средства - в сервиза я притегнаха с едни учени клещи
                  ама си l4m4R

смени скобата с нормална такава дето се стяга с винт

m3 pwn u
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ми тва звучи супер и сега като каза се сетих, че съм виждал такива. Ма де да се сетя - то аз от хардуер не разбирам

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                      Ми турих го днес.
                      Хе и аз днес сложих моя
                      И аз много се кефих какъв фън е със звука
                      Екстра са требе само термо щит да му направиш
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ще ме извинявате , че и аз с мъжете , но може ли повече инфо за този спортен филтър, плюсове и минуси...накракто и колко струва.Става въпрос за Алфа 156.
                        Мерси, ще ми е от полза..
                        настояща - BMW 3er
                        ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
                        ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Тя тази тема е просто ПОРЕДНАТА за спортни филтри - има няколко доста по-смислени (и други недотам смислени) и дълги, пусни едно търсене. Има инфо и за цени, и за +/-.

Comment

Първоначално публикувано от Amorphis
                            Ще ме извинявате , че и аз с мъжете , но може ли повече инфо за този спортен филтър, плюсове и минуси...накракто и колко струва.Става въпрос за Алфа 156.
                            Има само един минус - цената
                            Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                              Първоначално публикувано от Amorphis
                              Има само един минус - цената
                              И що така реши като през времето което караш с тзои филтър ще смениш поне 7-8 обикновенни на цена от около 20 кинта средно-ти ги смятай а пък ако си омасляваш като хората филтъра един флакон ти стига за 4-5 омаслявания а не кат Насо и Вальо те с един флакон си оправят фитрите по веднъж
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                                ... а не кат Насо и Вальо те с един флакон си оправят фитрите по веднъж
                                пак фантазираме Муржев това че един път така сме напраили, незначи че продължаваме
                                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                                X