От скоро съм "горд" собственик на 164-ка с въпросния двигател 1989г. Проблема е, че след смяна на маслото при напълно загрял двигател на празен ход светва лампата за ниско налягане. При студен двигател на празен ход налягането е около 1,5 бара. При 3000 оборота на студен двигател налягането е около 4 бара. Маслото е 10W40. Смених основни и биелни лагери и проверих преливния клапан на маслената помпа. Сега е с ново масло пак 10W40. Резултат няма никакъв. Някой да се е сблъсквал с такъв проблем при този мотор или да има нещо по-специфично от което може да не държи налягане? Като изключим основни, биелни лагери, преливен клапан, масло и филтър остава маслена помпа и леглата на разпределителните валове. Има ли вариант вариатора да прави проблем?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ниско налягане на маслото 2.0Т.С. 8V
Collapse
X
-
Типични симптоми за умряла помпа. Сменявай я, без да търсиш другаде. Възможно е и леглата на разпределителните валове да са износени, но чак пък толкоз...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
При смяната на лагерите, хлабините им мерени ли са и ако да, в норми ли са? Ако - да, пролемът е най-вероятно в износването на помпата.
При загрял мотор и 3000 об, колко е налягането?
Винаги е вариант да минеш на 10W60, но е по-добре да се оправи помпата.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеНе, но са два отделни. Съмнява ме и двата да са така развалени, че едновременно да отчитат ниско налягане.
Датчика за налягането е тумбестия и се разваля като такова... Аз лично съм сменял със сигурност поне 4
Последно съм сложил Ладов но и тои си отива...
Замери с нещо друго налягането (механично)!!!sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
При загрял двигател и 3000 оборота е почти 2 бара. Ще закача и механичен манометър все пак, но налягането е ниско. Остава вариант 15W50 тъй като и при студен двигател пак е ниско. Сега я палих и явно заради по-студеното време направи 2.5 бара на студен мотор.
М/у другото в картера на дъното имаше доста тиня. Явно маслото не е сменяно много често.Last edited by Boby; d.m.y г., 17:58.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеПри загрял двигател и 3000 оборота е почти 2 бара. Ще закача и механичен манометър все пак, но налягането е ниско. Остава вариант 15W50 тъй като и при студен двигател пак е ниско. Сега я палих и явно заради по-студеното време направи 2.5 бара на студен мотор.
М/у другото в картера на дъното имаше доста тиня. Явно маслото не е сменяно много често.
Провери го с нормален уред/манометър... Чакам резултата с нетърпение...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Резултата от механичен манометър на мястото на датчика за лампата е 0,8бара при загрял двигател и сипана добавка за повишаване на вискозитета на маслото с която няма промяна. Разликата м/у механичния манометър и този на таблото е 1бар, но това може и да се дължи на различните места на датчиците. В крайна сметка няма налягането е ниско.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеРезултата от механичен манометър на мястото на датчика за лампата е 0,8бара при загрял двигател и сипана добавка за повишаване на вискозитета на маслото с която няма промяна. Разликата м/у механичния манометър и този на таблото е 1бар, но това може и да се дължи на различните места на датчиците. В крайна сметка няма налягането е ниско.
Преди месец беше, ми звъня приятел че вектрата му след смяна на масло се е разтракала, лампата му свети на празен ход и гасне чак след 2000об/м...
Масления му филтър е само хартиен елемент а там където се слага тои има едно пластмасово клапанче което се беше строшило. Уш филтър само а доста ядове създаде.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеВ първия пост пишеш че след смяна на маслото е станало това!
Преди месец беше, ми звъня приятел че вектрата му след смяна на масло се е разтракала, лампата му свети на празен ход и гасне чак след 2000об/м...
Масления му филтър е само хартиен елемент а там където се слага тои има едно пластмасово клапанче което се беше строшило. Уш филтър само а доста ядове създаде.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
Comment