БЛАГОДАРЯ на Сашо и готиния му екип за добрата работа
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лисан
Collapse
X
-
Аз ползвам Сашо като майстор на всичките ми Алфи от 2006 досега - 33ка, 155 и 156. Винаги е успявал да реши проблемите ми. Наскоро се наложи да направя рекламация за негов ремонт и не знаех как ще реагира. За пореден път обаче показа професионално отношение и отстрани всички проблеми. С 156цата сме му редовни клиенти и тя се чувства по у дома си пред неговия гараж отколкото пред блока ми.2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Благодаря отново на Lisan Service!!!
Както винаги бърза и добре свършена работа за моята Алфа. Благодаря Ви момчета, благодаря Ви от сърце!!! И евала за цените, няма такива народни цени за части и труд като вашите!!! От 4 г. съм само при Вас и винаги ще поддържам колите си при Вас!!!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Хиляди благодарности и от мене !!! Бързо, качествено и на много добра цена !!! И също така много ценни съвети и препоръки. След като няколко майстори ми казаха, че няма смисъл да си правя колата, той ги опроверга всичките. Питайте ме къде ще отида следващия път...145 1.6 boxer
146ti
Comment
-
С малко закъснение поствам:
-обслужване ролки, ремъци(проблем с една от ролките, сложиха втора, не става-явно кофти партида) в рамките на деня Сашо се погрижи да се прибера с изрядна кола и миризливка на лимон:
RESPECTAlfa 156FL засилена
Aprilia Shiver..т'ва е моторо Баце
ALFA ROMEO 155 Super 2.0 16V
e.x.HONDA CBR 929RR-152hp
Comment
-
Либрата ми е поддържана при лисан, от вчера със 166 - пак при него. Дойде да я гледаме и до Пловдив. Мога да изкажа само суперлативи за Сашо и екипът му! И най-важното - наясно са с доходите на повечето хора и се съобразяват с това !Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
Comment