Известие

Collapse
No announcement yet.

Лисан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• БЛАГОДАРЯ на Сашо и готиния му екип за добрата работа

Comment

• Аз ползвам Сашо като майстор на всичките ми Алфи от 2006 досега - 33ка, 155 и 156. Винаги е успявал да реши проблемите ми. Наскоро се наложи да направя рекламация за негов ремонт и не знаех как ще реагира. За пореден път обаче показа професионално отношение и отстрани всички проблеми. С 156цата сме му редовни клиенти и тя се чувства по у дома си пред неговия гараж отколкото пред блока ми.
      2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
      ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
      sigpic

Comment

• Голямо благодаря на Сашо и момчетата за бързата и добре свършена работа , Евала !

Comment

• Благодаря отново на Lisan Service!!!

Както винаги бърза и добре свършена работа за моята Алфа. Благодаря Ви момчета, благодаря Ви от сърце!!! И евала за цените, няма такива народни цени за части и труд като вашите!!! От 4 г. съм само при Вас и винаги ще поддържам колите си при Вас!!!
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

• хиляди благодарности евала на момчетата продължавайте в същия дух
            alfa 145 1.9jtd 2000
            Toyota Corolla ae86

Comment

• Хиляди благодарности и от мене !!! Бързо, качествено и на много добра цена !!! И също така много ценни съвети и препоръки. След като няколко майстори ми казаха, че няма смисъл да си правя колата, той ги опроверга всичките. Питайте ме къде ще отида следващия път...
              145 1.6 boxer
              146ti

Comment

• Сашо си е бил винаги точен и коректен.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• И аз да ги похваля .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Тук сервиза получава доста благодарности, а след вчерашната диагностика и аз мога да кажа - евала на момчетата за професионализма и отзивчивостта.Мисля, че това е подхода да се печелят и нови клиенти като мен.
                    Поздрави.

Comment

• Точни и коректни!

Comment

• След дьлго обикаляне на сервизи и разбирачи,най накрая стигнах и аз до ЛИСАН сервиз.Мога да кажа,4е сьм очарован.За мен няма по-добьр.Не искам да коментирам работата на Бобо,но наистина има хора,които не познават парите!!!

Comment

• л

Отново бях в сервиза и отново съм доволен!Успехи!

Comment

• С малко закъснение поствам:
                            -обслужване ролки, ремъци(проблем с една от ролките, сложиха втора, не става-явно кофти партида) в рамките на деня Сашо се погрижи да се прибера с изрядна кола и миризливка на лимон:
                            RESPECT
                            Alfa 156FL засилена
                            Aprilia Shiver..т'ва е моторо Баце
                            ALFA ROMEO 155 Super 2.0 16V
                            e.x.HONDA CBR 929RR-152hp

Comment

• Мда, аз смених масло и филтър, па и някои други работи зимъска, на да няма друго още дълго време де
                              Last edited by fred; d.m.y г., 22:01.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Либрата ми е поддържана при лисан, от вчера със 166 - пак при него. Дойде да я гледаме и до Пловдив. Мога да изкажа само суперлативи за Сашо и екипът му! И най-важното - наясно са с доходите на повечето хора и се съобразяват с това !
                                Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Working...
                                X