Известие

Collapse
No announcement yet.

Лисан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още един доволен клент от сервиза на Сашо ( Лисан ).
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Те и двамата младежи при него са много печени Само не знам как не са ме изгонили още, тъй като са ми наблизо и ходя за щяло и нещяло за помощ
      Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

• Лисан

Евала на Лисан,днес ми разказа една истина.
        Благодарен съм му,те такива хора харесвам.
        Lancia Dedra 1.8i.e
        Alfa Romeo 146 1.6TS

Comment

• Браво на екипът на Лисан! Много качествено работят въпреки всичките ми капризи. На други не бих си дал алфата.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '03 (Distinctive)

Comment

• И аз наминах тая вечер за едно, пооправиха и друго и така.
            Както винаги съм доволен от бързината и коректността на Сащо и екипът му разбира се.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Хайде и аз да се разпиша.
              J.P. ми е от 4 години. Доволна съм , за сега не мисля да го сменям.

ПП. Даже ПОЕМА му посветих...
              Last edited by svetlastf; d.m.y г., 22:27. Основание: .
              Alfa Romeo 1.8 TS `98
              sigpic

Comment

• Поредният планов ремонт днес - ангренаж. Бързо и на добра цена. Голямо благодаря, както винаги.
                Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

• Ае много благодарности на Лисан и екип!
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Благодарности от Вентура Гараж за свършената работа и помощта!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• За първи път ми се случва да оставя кола, да ми се обади майстора за всяко едно изникнало нещо, с предложение как да се оправи и с какви части да стане това. Казва ми се цена, аз казвам ок, а после на разбивката като погледна, всяка от цените е с %ти на долу с отстъпките, който прави. След това ми се каза, как не е проблем да ме изчакат след работно време (Това няма къде да го чуеш, и аз не бих го казал ) Тааа, аз приключих с търсенето на сервиз, че и лепенка си имам под номера да се знае ))

Comment

• Здравейте, новак съм с алфа 156,имах проблем с теч на хидравлично масло.Отидох при Сашо-Лисан.Човека бързо локализира проблема и своевременно го отстрани.Поздрави и добри пожелания

Comment

• Сашо ми отстрани клатенето на обороти на празен ход, като досега никой не се беше справил с това, не мога да не го подчертая, а бях отишъл за тракане по изпускателната.
                          Без смяна на моторчета за празен, свещи, дебитомерти и каквото друго може да се сетите
                          Това си го имах откакто съм взел колата и никой досега не беше се справил.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 19:20.
                          sigpic

Comment

• Last edited by sevun; d.m.y г., 20:01.

Comment

• Огромни благодарности и от мен.Много съм доволен от отношението,цените и коректоността.Спокоино човек си оставя колата и я взима оправена на нормални цени.

Comment

• Е и аз да благодаря за коректността Сашо за пореден път
                                sigpic

Comment

Working...
                                X