Известие

Collapse
No announcement yet.

Лисан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не мога да си обясня,хората защо не четат,преди да се доверят сляпо.В последната година за Лисан за повече негативните мнения.

Comment

• Първоначално публикувано от Италиан Покажи съобщение
      Не мога да си обясня,хората защо не четат,преди да се доверят сляпо.В последната година за Лисан за повече негативните мнения.
      Не, не е само последната година. Аз лично познавам няколко души - мъже и жени, които нямат общо с този форум и които няма да пишат тук за простотиите в този сервиз
      За жалост много са сервизите като него. Има един в кв. Филиповци също

Comment

• Смяна на филтрите за твърди частици на 159 и всичко беше на 6. Човека си разбира от алфи и като че ли негативните мнения са измишльотина на конкуренти.
        ALfa Romeo 166-2.4 JTD 99

Comment

• Първоначално публикувано от athilaaaaa Покажи съобщение
          Смяна на филтрите за твърди частици на 159 и всичко беше на 6. Човека си разбира от алфи и като че ли негативните мнения са измишльотина на конкуренти.
          Какво ти даде за да пишеш тук това?

Comment

• Аз също от години си облужвам и двете коли при Сашо от Лисан сервиз. Заставам отново зад думите си и мнението си, че съм много доволен от услугите и цените.
            Всеки все пак има право на мнение и собствен избор.
            Пожелавам Весела Коледа и Щастлива Нова година на екипа на Лисан сервиз!!!
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
            ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• За пореден път доволен от бързото и добро обслужване.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
              ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Working...
              X