Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тъй като след около 3-4 месеца ми предстой едно голямо пътуване (около 3000 - 4000 км) може ли да се направи някаква ревизия на двигатела и колко ще струва това нещо. За колата от подписа става въпрос

Comment

• Първоначално публикувано от slaviego Покажи съобщение
      Тъй като след около 3-4 месеца ми предстой едно голямо пътуване (около 3000 - 4000 км) може ли да се направи някаква ревизия на двигатела и колко ще струва това нещо. За колата от подписа става въпрос
      Може
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от georgievst Покажи съобщение
        Интересуваме цена на дебитомер за ТС 146 1.6 тази от подписа. Този дебитомер с четирите накрайника, който по Бош завършва на ........ 111.
        Само че, да не е Бош или Мапко а нешто по евтино но все пак да става. Например Магнети Марели.

Поздрави за хубавите мнения от колегите !
        168лв с гаранция
        0899832271 Сашо

Comment

• Труд за смяна на воден радиатор? Радиатора ще си го купя сам защото явно нямате възможност да ми дадете цена. Алфа 147 1.6 ТС.

Comment

• Здрасти Сашо,
            каква е цената за тампони на двигателя + смяната им за 155 1.8 8v?
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• здрасти,можеш ли да ми дадеш цени на следните и ако може и марка на продукта
              -дебитомер
              -термостат
              -носачи
              -предни дискове и накладки
              всичко е за 147 1.9 115коня 2002, мерси предварително
              147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

• Здрасти ако ремонтираш и фиати,би ли ми казал колко ще струва смяна на сегменти и биелни лагери мисля че беше другото заедно със труда Фиат Палио 1.9Д
                Поздрави!

A passion for perfection --> ALFA ROMEO

Comment

• Та да питам и аз за смяна на водна помпа на алата от подписа ми колко парички ще трябв да си приготвя.
                  ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                  sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                  0898463130-Румен

Comment

• искам да попитам колко пара за смяна на вариатор,лагери(черупки),ангренаж с ролките и пистов ремък с ролките!колата е алфа ромео 146 1.6 тс 2000 година
                    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• здр мога ли да помоля да ме ориентирате кам накой магазин понеже амортисиорите ми заминаха, става дума за алфа 33 1,3 боксер след 90 г.предни и задни
                      Алфа Ромео 33 1.3 боксер - бивша
                      Алфа Ромео 166 2.4 ЖТД 136к.с моята лейди

Comment

• Първоначално публикувано от BoB2 Покажи съобщение
                        Здрасти ако ремонтираш и фиати,би ли ми казал колко ще струва смяна на сегменти и биелни лагери мисля че беше другото заедно със труда Фиат Палио 1.9Д
                        Поздрави!
                        С ремонта на главата макс 450-500лв труд
                        0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                          искам да попитам колко пара за смяна на вариатор,лагери(черупки),ангренаж с ролките и пистов ремък с ролките!колата е алфа ромео 146 1.6 тс 2000 година
                          Смяна вариатор с всички ремаци,ролки и водна помпа е 120лв. Тия черупки трябва да са биелни лагери нали,още 150лв
                          0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
                            Та да питам и аз за смяна на водна помпа на алата от подписа ми колко парички ще трябв да си приготвя.
                            Гледам че вече имаш уговорка в друг сервиз.
                            0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                              Смяна вариатор с всички ремаци,ролки и водна помпа е 120лв. Тия черупки трябва да са биелни лагери нали,още 150лв
                              черупките са за вариатора,а водна помпа нямам да сменям
                              alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                                Гледам че вече имаш уговорка в друг сервиз.
                                Да,извинявай за това просто ми беше спешно.
                                ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                                sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                                0898463130-Румен

Comment

Working...
                                X