Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
    На 1ви ми замина двигателят и единствената брошурка ,която имах беше на един сервиз в люлин 2. Там ми казаха ,че ще ми сменят двигателя и ми искат 2100лв за двигател,съединител,масло филтри, консумативи.. и труд. Според теб добре ли е?! Мноого ми е гадно ( Нещо и аз не сполучих на алфа
    Как в Люлин 2 бре колега?!! Там са отврът и измамници!!! Не прочете ли мненията и на другите колеги?
    И в друга тема ти мисах, тук е сервизът LISAN!!!

САШО СОРИ ЗА СПАМА!!!
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от MrakoVesT Покажи съобщение
      lisane един въпрос колко струва саединител за гтв 2.0?
      Валео комплект 240лв
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
        за 2.4 ЖТД 136 кс. - демпферна шайба?
        Итал-228лв,оргинал 248лв,но ти имаш прилична Т.О. от цените
        0899832271 Сашо

Comment

На 1ви ми замина двигателят и единствената брошурка ,която имах беше на един сервиз в люлин 2. Там ми казаха ,че ще ми сменят двигателя и ми искат 2100лв за двигател,съединител,масло филтри, консумативи.. и труд. Според теб добре ли е?! Мноого ми е гадно ( Нещо и аз не сполучих на алфа
          Не мога да коментирам цените на другите сервизи!!!!!!! дори в мойта тема. Мога да ти кажа колко взимам аз,и това че е ПЪЛНА ГЛУПОСТ да ти сменят двигателя без да е щупен блока.
          0899832271 Сашо

Comment

• Знам колега Бонев.. Просто то стана нa 1ви сутринта и това беше единствения вариант Лисан проверих ,че не работи до 5ти,а колата издъхваше.. Ти как би постъпил Лисане и колко ще ми струва при теб?? Но видях,че 2 гърбици от разпределителния вал на 1ви и 3ти циндър са изпилени,лагерите отдолу бяха заминали,семерингите и тях ги нямаше,вчера ми казаха ,че и съединителя ми е заминал... Абе общо взето се преебах,но от къде да знам,като я проверявах на сервиз и компресията и беше добре даже.. Съжалявам ,че Ви занимавам,но просто искам мнение. ОТ тук нататък обаче и аз ще се запозная с Лисан )
            Last edited by Highvoltage; d.m.y г., 13:29.
            Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Знам колега Бонев.. Просто то стана нa 1ви сутринта и това беше единствения вариант Лисан проверих ,че не работи до 5ти,а колата издъхваше.. Ти как би постъпил Лисане и колко ще ми струва при теб?? Но видях,че 2 гърбици от разпределителния вал на 1ви и 3ти циндър са изпилени,лагерите отдолу бяха заминали,семерингите и тях ги нямаше,вчера ми казаха ,че и съединителя ми е заминал... Абе общо взето се преебах,но от къде да знам,като я проверявах на сервиз и компресията и беше добре даже.. Съжалявам ,че Ви занимавам,но просто искам мнение. ОТ тук нататък обаче и аз ще се запозная с Лисан )
              Това което пиша и правя са различни неща!! Аз бих направил следното,и това го казвам не защото са ми няква конкуренция и да им правя мръсно,а защото не съм чул нищо добро за този сервиз!! ДА качват всичко в багажника,давай 200лв за разглобяване и бегай далече,ама много далече към някой друг сервиз. Успех с ремонта!!
              0899832271 Сашо

Comment

• чекай и аз да сипя.... ама Сашо е прав, а цената е странна и преждевременна

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Искам да попитам колко струват биелните лагери + труд за алфата от подписа ми???
                  Alfa 145 2.0 16V TS

Comment

• Първоначално публикувано от Exclusive Покажи съобщение
                    Искам да попитам колко струват биелните лагери + труд за алфата от подписа ми???
                    Биелните лагери струват между 40-50лв,зависи кой ремонт са. Ама труд кво значи? Ако трябва да се шлайфа вала минаваш направо в грава основен ремонт. Иначе ако се сменят само лагерите,незнам по каква причина и с какъв успех 100-120лв е нормалното според мен.
                    0899832271 Сашо

Comment

• Ами за момента се разминах с основния ремонт.Сложиха ми стандарт лагери, защото съвсем леко са престъргали!Майстора мина леко вала с водна шкурка 500 да заглади малко и само ги смени!Има лек луфт,но майстор4ето каза 4е за момента 6те спасим положението,обаче ми каза да събера пари и да направим основен ремонт,защото ако я вкарвам над 4000 оборота ще разбия всичко и няма да мина с малко части за основния!А стигне ли се до основен препочитам да дойда при теб и да видим какво е положението!
                      Alfa 145 2.0 16V TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                        Валео комплект 240лв
                        blagodarq za otgowora kolega
                        sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

Comment

• Бензинова помпа

Колко струва и колко за работа - да се свали старата и да се сложи нова? алфа 145 / 97ма туин спарк

Comment

• здрасти колега имаш ли термостат,цена
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• колега лисан4о колко струват следните услуги :смяна на долна помпа съединител плюс работа,и смяна на горна помпа плюс работа?благодаря за отговора колега
                              Last edited by MrakoVesT; d.m.y г., 20:45.
                              sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

Comment

• Може ли цена на спирачна помпа + труд за смяната?

Comment

Working...
                                X