Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако ми дадеш цени на: Вариатор (или ремонтен кит) И Ламбда сонда и масло Селения 20к + труд за 3те работи ще съм ти благодарен! И диагностика + чистене на грешки ако има и смяна на хидравличното масло + маслото... това е
    Last edited by RahzeL; d.m.y г., 13:14.
    Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
    Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
    Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
      Ако ми дадеш цени на: Вариатор (или ремонтен кит) И Ламбда сонда и масло Селения 20к + труд за 3те работи ще съм ти благодарен! И диагностика + чистене на грешки ако има и смяна на хидравличното масло + маслото... това е
      Вариатор 320лв,кит 13лв,сонда Фае 168лв с гаранция 6м,масло Селения 20К 16лв за литър. Труд за всичко това с диагностиката 150лв
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

• Е с тоя магазин работя и аз,ще видя утре за тия лагери
        0899832271 Сашо

Comment

• здравейте, колеги,
          някой може ли да ми каже как е биалетка на немски за да погледна по немските сайтове колко върви...
          благодаря предварително
          Alfa Romeo 156; 1,8; TS; 144 PS;

Comment

• Лисане Предни амортесиори за 33 с монтажа какви парички са и дали от 145 1.7 боксера са същите Благодаря ти предварително да знам кви пари да събирам за голямото стягане след някой друг месец

Comment

• Първоначално публикувано от Shporata Покажи съобщение
              здравейте, колеги,
              някой може ли да ми каже как е биалетка на немски за да погледна по немските сайтове колко върви...
              благодаря предварително
              der stange

пожелавам ти да направиш далавера с тия биалетки че Лисан цепи главите с тия 12-25 лева

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от Shporata Покажи съобщение
                здравейте, колеги,
                благодаря предварително
                18лв за брой предна,задна 23лв,не си заслужава упражнението за доставка от Германия.
                0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                  18лв за брой предна,задна 23лв,не си заслужава упражнението за доставка от Германия.
                  Цената е номер 1 няма смисал за доставка от Германия само доставката ще ти е повече
                  Last edited by zilala; d.m.y г., 21:20.

Comment

• Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                    Лисане Предни амортесиори за 33 с монтажа какви парички са и дали от 145 1.7 боксера са същите Благодаря ти предварително да знам кви пари да събирам за голямото стягане след някой друг месец
                    От 145 не стават на 33!! Нов е около 100-110лв в зависимост от марката. Сега карам с едно 33 комби строителни материали,другия месец свършвам и го пращам на вторични. Неговите амортесьори са на 1500км,предишния собственик ги купи чисто нови и после ми го продаде. Ако искаш двата с пружини,тампони и прашници ще ти ги дам за 100лв.,но другия месец!!
                    0899832271 Сашо

Comment

• Ок супер :Имаш ЛС

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                        Сашо ти са нищо неразбираш, аз видях биалетка за 3,99 евро така че много ти здраве и ще си я сменя сам.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Колко ще ми струва нов лагер на коляновия вал?
                          Защото ми казаха че е превъртял и не е добре да се кара така...
                          Също така колко ще ми струва ремонта?(става въпрос за алфа 145 1.6 боксер)
                          Last edited by ReLoaDeD; d.m.y г., 18:07.

Comment

• Първоначално публикувано от ReLoaDeD Покажи съобщение
                            Колко ще ми струва нов лагер на коляновия вал?
                            Защото ми казаха че е превъртял и не е добре да се кара така...
                            Също така колко ще ми струва ремонта?(става въпрос за алфа 145 1.6 боксер)
                            1000-1200лв е ремонта на това лагерче!!
                            0899832271 Сашо

Comment

• Нали ще ми вземеш колата за основен ремонт на двигателя след 6-ти май!? ,че снощи не ми писа ........
                              Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                                Нали ще ми вземеш колата за основен ремонт на двигателя след 6-ти май!? ,че снощи не ми писа ........
                                Нали така се разбрахме!!
                                0899832271 Сашо

Comment

Working...
                                X