If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравей интересува ме за 155 в6 ремонт на предница (амортисьори накрайници тампони на мкферсона евентуално носачи) + задни амортисьори , смяна масло на скоростите , смяна на свещите , горивния и въздушния филтър и гумените преходници на колекторите. не държа да са евтини а качествени ако нямаш добра алтернатива може оригинални части
Това са цени на Стамбулийски 155,от тея цени ще ти дам -10% като член на клуба,за труд ще ти дам най добра цена,но на място.Амортесьор преден 148лв,заден 65лв,накрайник 18лв,тампони амортесьор 38лв,носач 64лв,свещи 4.50лв,горивен 14,въздушен 10,преход колектор 10лв.,тези цени са за 1 брой
Привет...да ми кажеш цена за комплект съединител за 155 1.8 8в. 92г.....ще мина някой ден да го чуеш кви звуци издава от кожуха.....иначе нито боксува...а пък и включва добре!
Привет...да ми кажеш цена за комплект съединител за 155 1.8 8в. 92г.....ще мина някой ден да го чуеш кви звуци издава от кожуха.....иначе нито боксува...а пък и включва добре!
Здравей,интересува ми колко ще ми струва смяна на съединител на 156 1.8тс +работа
-смяна на предни и задни накладки
-смяна и профилактика на спирачна течност
...говорим за части от вас +труд
Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Здравей,интересува ми колко ще ми струва смяна на съединител на 156 1.8тс +работа
-смяна на предни и задни накладки
-смяна и профилактика на спирачна течност
...говорим за части от вас +труд
Смяна предни 15лв,задни 20лв,още 5лв за смяна на цялата течност,съединител 160лв,това е труда. Съединител 188лв,лагер помпа 188лв,накладки предни от 42до 54лв.,задни от 32до 45лв
Здрасти, ако помниш не отдавна исках да ми намериш задни главини (лаери) за 33 с АБС. Тгава неможа да намериш, но един колега в форума ми каза,че си е взел от някакъв магазин на Бул. Стамболийски в София. Ако може да провериш и да кажеш цена равен няма да имаш, а също и цена за чистене на дюзи,настройка на дросели.... абе всичко що може да се настрои по тая 33-ка да се види. Мерси предварително
Comment