If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
предполагам имам нужда от смяна на гарнитура на главата.Колко ще ми струва това и за колко време.КОлата е алфа 146 боксер 1.4 96 г..Губи яко антифриз от време на време работи на три цилиндъра и ако това е показател маркучите от радиатора стават твърди като запаля и то доста ,а когато развивам капачката да долея излиза доста сгъстен въздух за съжаление .Несъм я прегрявал засега я следя доколкото мога
Мерси предварително
Сменям винаги двете,правя задължително и пасване клапани с смяна на гумички,семеринги и гарнитурки. Труда е 180-200лв общо.
За смяна на предни амортисьори съм така че искам да питам за алфа 145 боксер 1.6:
Цената на амортисьора
Цената на лагера над него
Цената на тампоните за него
Цената на труда
Прахоуловител и шоков тампон мисля ще са от старите които още са здрави
Досега ме утрепаха с цени от 250-300 на бройка, без тампони и лагери. Ако цената е добра направо да пиша час при теб и да действаме.
За смяна на предни амортисьори съм така че искам да питам за алфа 145 боксер 1.6:
Цената на амортисьора
Цената на лагера над него
Цената на тампоните за него
Цената на труда
Прахоуловител и шоков тампон мисля ще са от старите които още са здрави
Досега ме утрепаха с цени от 250-300 на бройка, без тампони и лагери. Ако цената е добра направо да пиша час при теб и да действаме.
Гаранция предполагам имат?
Поздрави
nono:Амортесьори на брой по 140лв с гаранция 1г.,но трябва да се сменят и прашниците,иначе не мога да ти дам гаранция. Лагери по 14лв брой,тампони около 35лв за брой.,ако искаш да я правим звънни в понеделник след 9.30ч да уточним ден
nono:Амортесьори на брой по 140лв с гаранция 1г.,но трябва да се сменят и прашниците,иначе не мога да ти дам гаранция. Лагери по 14лв брой,тампони около 35лв за брой.,ако искаш да я правим звънни в понеделник след 9.30ч да уточним ден
Чакам да ми върнат другата кола от сервиз /че при теб не успях да се вредя/ и ще идвам.
1.20лв за всичко или само диагностиката.
2.и трябва ли да си запиша час или можеш да ми обърнеш внимание и без час?
3.задните накладките на 146 1.6 99г имат ли датчик за износване или не и колко пари са?
4.занимаваш ли се с гърнета?да ми махнеш катализатора и да сложим резонансно гърне,коко парички ще вземеш?
мерси предварително и сори за многоте въпроса.
аз наскоро смених съединител комплект,за алфа ромео 145 boxer за 115.Дали не е от фият
И на фиат хубавите съединители са си 180-250лв...
Споко карай си с тоя и след 5-7хил км. пак ще смениш
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Comment