Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от asen777 Покажи съобщение
    здравей, можеш ли да ми помогнеш с цена на съединител и смяна за 156 2.5 v6. благодаря предварително
    Комплекта 480лв,труд при мен 180лв
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от beboart Покажи съобщение
      предполагам имам нужда от смяна на гарнитура на главата.Колко ще ми струва това и за колко време.КОлата е алфа 146 боксер 1.4 96 г..Губи яко антифриз от време на време работи на три цилиндъра и ако това е показател маркучите от радиатора стават твърди като запаля и то доста ,а когато развивам капачката да долея излиза доста сгъстен въздух за съжаление .Несъм я прегрявал засега я следя доколкото мога
      Мерси предварително
      Сменям винаги двете,правя задължително и пасване клапани с смяна на гумички,семеринги и гарнитурки. Труда е 180-200лв общо.
      0899832271 Сашо

Comment

• Здравей Сашо,

За смяна на предни амортисьори съм така че искам да питам за алфа 145 боксер 1.6:

Цената на амортисьора
        Цената на лагера над него
        Цената на тампоните за него
        Цената на труда
        Прахоуловител и шоков тампон мисля ще са от старите които още са здрави

Досега ме утрепаха с цени от 250-300 на бройка, без тампони и лагери. Ако цената е добра направо да пиша час при теб и да действаме.

Гаранция предполагам имат?

Поздрави

Comment

• Първоначално публикувано от koko83 Покажи съобщение
          Здравей Сашо,

За смяна на предни амортисьори съм така че искам да питам за алфа 145 боксер 1.6:

Цената на амортисьора
          Цената на лагера над него
          Цената на тампоните за него
          Цената на труда
          Прахоуловител и шоков тампон мисля ще са от старите които още са здрави

Досега ме утрепаха с цени от 250-300 на бройка, без тампони и лагери. Ако цената е добра направо да пиша час при теб и да действаме.

Гаранция предполагам имат?

Поздрави
          nono:Амортесьори на брой по 140лв с гаранция 1г.,но трябва да се сменят и прашниците,иначе не мога да ти дам гаранция. Лагери по 14лв брой,тампони около 35лв за брой.,ако искаш да я правим звънни в понеделник след 9.30ч да уточним ден
          0899832271 Сашо

Comment

• здраст,искам да те питам колко пари4ки е да ми прегледаш колата(диагностика,ходова-част мерси 146 1.6 99

Comment

• Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщение
              здраст,искам да те питам колко пари4ки е да ми прегледаш колата(диагностика,ходова-част мерси 146 1.6 99
              20лв
              0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                nono:Амортесьори на брой по 140лв с гаранция 1г.,но трябва да се сменят и прашниците,иначе не мога да ти дам гаранция. Лагери по 14лв брой,тампони около 35лв за брой.,ако искаш да я правим звънни в понеделник след 9.30ч да уточним ден
                Чакам да ми върнат другата кола от сервиз /че при теб не успях да се вредя/ и ще идвам.

Цените ме устройват перфектно

Comment

• Първоначално публикувано от koko83 Покажи съобщение
                  Чакам да ми върнат другата кола от сервиз /че при теб не успях да се вредя/ и ще идвам.

Цените ме устройват перфектно
                  ОК
                  0899832271 Сашо

Comment

• Last edited by Alexa; d.m.y г., 09:00.

Comment

20лв
                      1.20лв за всичко или само диагностиката.
                      2.и трябва ли да си запиша час или можеш да ми обърнеш внимание и без час?
                      3.задните накладките на 146 1.6 99г имат ли датчик за износване или не и колко пари са?
                      4.занимаваш ли се с гърнета?да ми махнеш катализатора и да сложим резонансно гърне,коко парички ще вземеш?
                      мерси предварително и сори за многоте въпроса.
                      Last edited by mariio; d.m.y г., 22:39.

Comment

• цена за дясно каре вътрешно за колата от подписа
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2

Comment

• Първоначално публикувано от Alexa Покажи съобщение
                          Спирачна помпа за 33 92г 65лв
                          0899832271 Сашо

Comment

• Амортисьори за 145 боксер? На каква цена и каква марка

Поздрави

Опсс после погледнах и видях, 4е има такава тема..
                            Last edited by navis; d.m.y г., 11:54.
                            145 1.6 boxer 96g ex
                            BMW E60 2.5i 2008

Comment

Валео комплект 320лв,труд 180лв,предни накладки смяна 15лв,задни с дискове 40лв,само долен носач смяна 35лв
                              аз наскоро смених съединител комплект,за алфа ромео 145 boxer за 115.Дали не е от фият

Comment

• Първоначално публикувано от georgievgi76 Покажи съобщение
                                аз наскоро смених съединител комплект,за алфа ромео 145 boxer за 115.Дали не е от фият
                                И на фиат хубавите съединители са си 180-250лв...

Споко карай си с тоя и след 5-7хил км. пак ще смениш
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X