Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа146 Боксер

Колко ще струва горе долу преглед и ремонт на хидравликата.

Comment

• Първоначално публикувано от iliyan Покажи съобщение
      Колко ще струва горе долу преглед и ремонт на хидравликата.
      Преглед нищо,ремонт нямам на идея
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

• вътрешни накрайници

колега,дай оферта за 2бр. вътрешни накрайника,колата от подписа.мерси
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• презацепване на ангренажен ремък алфа 156 2,0тс цена ко може
          sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
          Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
            колега,дай оферта за 2бр. вътрешни накрайника,колата от подписа.мерси
            35лв на брой,но шанса да са ти разбити е много малък. Виж за луфтове на рейката от страната на шофьора.
            0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
              презацепване на ангренажен ремък алфа 156 2,0тс цена ко може
              Смяна кит вариатор, диагностика,реални километри,преглед ходова -70лв.Обаче,първа свободна дата16.04.
              0899832271 Сашо

Comment

• Да попитам и аз,имам скъсан маншон на лявата полуоска,колко ще е ремонта плюс маншона?За 147jtd 2001 става въпрос,благодаря предварително и весели празници.
                Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

• Лисане здр.Аз съм от Русе но след седмица две 6те идвам до София.Виждам че във форума посточнно те хвалят и не само теб.Тук в моя град имам трудности с ремонта на моето ГТВ.Сега искам да сменя тампоните на задните ми носа4и.Правил ли си го?Тук не им се занимава искат направо нови носачи!Можеш ли да ми помогнеш или да ме насочиш някаде.Благодаря ти.Весели празници.

Comment

• За спирачна система на АЛФА 33 1.7 IE

Майсторе ,какво ще ми струва да се сменят всички маркучи и метални тръбички.(че са много ръждиви),изобщо пълна ревизия по спирачната система на АЛФа 33

Благодаря
                    Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                    Звукът може да бъде
                    описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• ремъци

Колко ще струва смяна на вариатор, ремъци, ролки и водна помпа на колата от подписа. Частите от теб.
                      Alfa Romeo 1.8 TS `98
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Red Pitbull Покажи съобщение
                        Лисане здр.Аз съм от Русе но след седмица две 6те идвам до София.Виждам че във форума посточнно те хвалят и не само теб.Тук в моя град имам трудности с ремонта на моето ГТВ.Сега искам да сменя тампоните на задните ми носа4и.Правил ли си го?Тук не им се занимава искат направо нови носачи!Можеш ли да ми помогнеш или да ме насочиш някаде.Благодаря ти.Весели празници.
                        Звънни ми по телефона,няма проблем да ги направим,трабва да звъннеш по рано за час. Най рано след 24.04.,ако искаш мога да ти продам втулките с обяснение за как става
                        0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                          Колко ще струва смяна на вариатор, ремъци, ролки и водна помпа на колата от подписа. Частите от теб.
                          Толкова бързо ли ги мина километрите,нали я правихме преди,по памет година? Вариатор със смяна 320лв,за ремъците оставяме отворен въпроса.
                          0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от yori Покажи съобщение
                            Да попитам и аз,имам скъсан маншон на лявата полуоска,колко ще е ремонта плюс маншона?За 147jtd 2001 става въпрос,благодаря предварително и весели празници.
                            Ако не си го сменил,ми звънни!!
                            0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                              Толкова бързо ли ги мина километрите,нали я правихме преди,по памет година? Вариатор със смяна 320лв,за ремъците оставяме отворен въпроса.
                              Ми 40к от тогава... Тракам като като дизел ...Май и ролка свири...
                              Alfa Romeo 1.8 TS `98
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                                Ми 40к от тогава... Тракам като като дизел ...Май и ролка свири...
                                В платените обяви съм пуснал комплекти,ако платиш вариатор с монтаж смяната на ролките и ремъците е безплатна като труд!! Ще ти измисля и добра отстъпка за частите от обявените заради втората смяна. Не е лошо само да звъннеш по рано от предвиденото.
                                0899832271 Сашо

Comment

Working...
                                X