Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Искам да попитам за цена на лентов кабел на волана за Алфа 147 1.6 ТС и отделно цена за смяната.

Comment

Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщение
      Искам да попитам за цена на лентов кабел на волана за Алфа 147 1.6 ТС и отделно цена за смяната.
      Не мога да помогна!! Сори!
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

Интересувам се от цана на : накладки,бензинов филтър както и за работата по смяната на тези неща.Смяна и на масло на скоростната кутия.???А и нещо ми губи спирачна течност от казанчето?
        Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 23:33.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

,ще дойда лично да те питам с едно стъкло в ръка.
          Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 10:17.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Ако може да ми кажеш цена за казачена за антифриз и цена за смяна на казанчето.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              Интересувам се от цана на : накладки,бензинов филтър както и за работата по смяната на тези неща.Смяна и на масло на скоростната кутия.???А и нещо ми губи спирачна течност от казанчето?
              Мерси за шишето,а цените ги получи лично!!
              0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                Ако може да ми кажеш цена за казачена за антифриз и цена за смяна на казанчето.
                Нямам втора употреба,Сори но не мога да помогна!!!

0899832271 Сашо

Comment

Здравей , искам да те питам за цена на ламбдасонда+труд за 156 2.0 TS Selespeed '00 . Благодаря предварително !
                  sigpicAlfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed

Comment

?!

Здравейте ,преди 2 седмици си взех Алфа 156 1.6,но за съжаление не попаднах на много пазена кола. Откакто я имам почти не е излизала от сервиза и имам въпрос? Нормално ли е за смяна на свещи ,кабели и една бобина да ми вземат 632лв. с работа де? Сега се оказа,че и радиаторчето на климатроника ми се е спукало и трябва да се завери,а най-интересното е ,че и скоростния ми лост клюмна!? Всмисъл вкарвам си скоростите без проблем,но като изключвам от скорост и не лоста да си се намести на междинно положение,а си остава клюмнал и аз трябва да целя 3та предавка :S
                    Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
                      Здравейте ,преди 2 седмици си взех Алфа 156 1.6,но за съжаление не попаднах на много пазена кола. Откакто я имам почти не е излизала от сервиза и имам въпрос? Нормално ли е за смяна на свещи ,кабели и една бобина да ми вземат 632лв. с работа де? Сега се оказа,че и радиаторчето на климатроника ми се е спукало и трябва да се завери,а най-интересното е ,че и скоростния ми лост клюмна!? Всмисъл вкарвам си скоростите без проблем,но като изключвам от скорост и не лоста да си се намести на междинно положение,а си остава клюмнал и аз трябва да целя 3та предавка :S
                      Кабели прилични струват 220лв,свещи Бош или Шампион 70-90лв,хубави свещи 240-270лв,бобина предполагам са ти сложили втора употреба 50-80лв,труд да кажем около 50-60лв и смятай сам!!!!
                      0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от wallbangerbg Покажи съобщение
                        Здравей , искам да те питам за цена на ламбдасонда+труд за 156 2.0 TS Selespeed '00 . Благодаря предварително !
                        Масово слагам Марели универсална 98лв, 40лв труд с диагностиката.
                        0899832271 Сашо

Comment

• Хехе, Лисан,много ти благодаря за мнението Аз ти преписах телефоните от темата,така че като повечето алфисти тук и аз ще звъня,като имам проблем. Иначе бобината чисто нова = 150лв,но ми направиха отстъпка за работа и след мнението ти,значи съм си добре. Мерси!
                          Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• искам да попитам дискове за алфата от подписа колко струват видях в темата по 24 лв. за 146 ti еднаква ли е цената и за моята?
                            -------------------------------
                            ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
                            ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
                              искам да попитам дискове за алфата от подписа колко струват видях в темата по 24 лв. за 146 ti еднаква ли е цената и за моята?
                              24лв са задните,предните за теб са 44лв за брой
                              0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
                                Здравеи смяна на масло,свещи,ремаци,филтри,диагностика-924 лв това
                                дано те оспокои имам са6тата Алфа вьв сервиза вав Варна
                                MiTo 1.4 155

Comment

Working...
                                X