Искам да попитам за цена на лентов кабел на волана за Алфа 147 1.6 ТС и отделно цена за смяната.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Цени на части!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщениеИскам да попитам за цена на лентов кабел на волана за Алфа 147 1.6 ТС и отделно цена за смяната.Не мога да помогна!! Сори!
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Интересувам се от цана на : накладки,бензинов филтър както и за работата по смяната на тези неща.Смяна и на масло на скоростната кутия.???А и нещо ми губи спирачна течност от казанчето?Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 23:33.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеИнтересувам се от цана на : накладки,бензинов филтър както и за работата по смяната на тези неща.Смяна и на масло на скоростната кутия.???А и нещо ми губи спирачна течност от казанчето?Мерси за шишето,а цените ги получи лично!!
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеАко може да ми кажеш цена за казачена за антифриз и цена за смяна на казанчето.Нямам втора употреба,Сори но не мога да помогна!!!
0899832271 Сашо
Comment
-
?!
Здравейте ,преди 2 седмици си взех Алфа 156 1.6,но за съжаление не попаднах на много пазена кола. Откакто я имам почти не е излизала от сервиза и имам въпрос? Нормално ли е за смяна на свещи ,кабели и една бобина да ми вземат 632лв. с работа де?Сега се оказа,че и радиаторчето на климатроника ми се е спукало и трябва да се завери,а най-интересното е ,че и скоростния ми лост клюмна!? Всмисъл вкарвам си скоростите без проблем,но като изключвам от скорост и не лоста да си се намести на междинно положение,а си остава клюмнал и аз трябва да целя 3та предавка :S
Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4
Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527
Comment
-
Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщениеЗдравейте ,преди 2 седмици си взех Алфа 156 1.6,но за съжаление не попаднах на много пазена кола. Откакто я имам почти не е излизала от сервиза и имам въпрос? Нормално ли е за смяна на свещи ,кабели и една бобина да ми вземат 632лв. с работа де?Сега се оказа,че и радиаторчето на климатроника ми се е спукало и трябва да се завери,а най-интересното е ,че и скоростния ми лост клюмна!? Всмисъл вкарвам си скоростите без проблем,но като изключвам от скорост и не лоста да си се намести на междинно положение,а си остава клюмнал и аз трябва да целя 3та предавка :S
Кабели прилични струват 220лв,свещи Бош или Шампион 70-90лв,хубави свещи 240-270лв,бобина предполагам са ти сложили втора употреба 50-80лв,труд да кажем около 50-60лв и смятай сам!!!!
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от wallbangerbg Покажи съобщениеЗдравей , искам да те питам за цена на ламбдасонда+труд за 156 2.0 TS Selespeed '00 . Благодаря предварително !RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Хехе, Лисан,много ти благодаря за мнениетоАз ти преписах телефоните от темата,така че като повечето алфисти тук и аз ще звъня,като имам проблем. Иначе бобината чисто нова = 150лв,но ми направиха отстъпка за работа и след мнението ти,значи съм си добре. Мерси!
Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4
Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527
Comment
-
искам да попитам дискове за алфата от подписа колко струват видях в темата по 24 лв. за 146 ti еднаква ли е цената и за моята?-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеискам да попитам дискове за алфата от подписа колко струват видях в темата по 24 лв. за 146 ti еднаква ли е цената и за моята?24лв са задните,предните за теб са 44лв за брой
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщениеЗдравейте ,преди 2 седмици си взех Алфа 156 1.6,но за съжаление не попаднах на много пазена кола. Откакто я имам почти не е излизала от сервиза и имам въпрос? Нормално ли е за смяна на свещи ,кабели и една бобина да ми вземат 632лв. с работа де?Сега се оказа,че и радиаторчето на климатроника ми се е спукало и трябва да се завери,а най-интересното е ,че и скоростния ми лост клюмна!? Всмисъл вкарвам си скоростите без проблем,но като изключвам от скорост и не лоста да си се намести на междинно положение,а си остава клюмнал и аз трябва да целя 3та предавка :S
дано те оспокои имам са6тата Алфа вьв сервиза вав ВарнаMiTo 1.4 155
Comment
Comment