If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здрвейте, искам да попитам колко ще ми струва смяна на комплект съединител - всичко, части и труд. Става въпрос за Алфа - 156, 1.6 ТС 1998 г. Може да ми пишеш на ЛС. Благодаря
може ли цена на сегменти за 145 1.6 бохер аиде още цени лагери ;основни биелни :гумички на клапани гарнитури: глави,картер, капак клапани ,семеринги за вала ,семеринги за разпределителните валове, разпределителен вал и един пул и цена за труд ако може мерси предварително
Преди време за мойта 147 се опитвах да поръчам на цена от около 350лв,след 1 месец чакане ми отказаха поръчката, и така я продадох. Втора употреба не успях да намеря никаде,така че не мога да помогна. Пробвайте при Ники Николов. Успех
Ангренажен комплект Дайко или Ина с включен труд за всичко останало 190лв,това е -10% от обявената ми цена,като стар клиент водна помпа 55лв,кит вариатор 12лв,пистов дайко 26лв,маслен 5лв,Селения 20К наливно 13лв за литър,масло скорости 15лв за литър,дебитомер Бош 160лв
Интересува ме цена за смяна на долна и горна помпа на съединител, както и на маркучлето, което влиза в долната. Онзи ден ми потъна съединителя и ме изостави на път. Идентифицирах теч поне на две места, та предполагам че са и двете помпи. Мерси за инфото предварително.
Comment