В тази тема ще отговарям( продавам) на всички въпроси за цени на части за Алфа Ромео!! Наблюдавам от доста време че колеги от магазини и сервизи ТОВАРЯТ яко цените на частите,което е доста несправедливо.Питайте смело за цените на частите и труда за смяната(ремонта) Темата е платена,моля без излишни коментари!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Цени на части!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеПреди темата да е тръгнала- дали ще е удачно да се пита и за цена за смяна (Д/ М) ?RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Мисълта ми беше поне за рутинни операции- смяна масла и филтри, ремъци, накладки и др. примерно. Знам, че понякога установяването на проблема трае повече време от самото отстраняване. Спирам.
Сега за откриване на темата: регулиране на клапани, колата от подписа. Колко приблизително струва операцията, евентуално реглажните пулове?
Comment
-
Я да питам аз. В една тема в 145/6 раздела (там мисля, че беше) каза цена на ремонтен комплект за заден мост около 20 и нещо лв. "И в "Ал. Стамболийски 155" са толко и при нас са толко" - цитирам по спомен. Та да те питам , същите ли са и на 155 и в крайна сметка колко пари са за 155? Трябва да купувам 2 комплекта , а преди време купувах от александър ауто и цената беше доста по-висока.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеМисълта ми беше поне за рутинни операции- смяна масла и филтри, ремъци, накладки и др. примерно. Знам, че понякога установяването на проблема трае повече време от самото отстраняване. Спирам.
Сега за откриване на темата: регулиране на клапани, колата от подписа. Колко приблизително струва операцията, евентуално реглажните пулове?RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеЯ да питам аз. В една тема в 145/6 раздела (там мисля, че беше) каза цена на ремонтен комплект за заден мост около 20 и нещо лв. "И в "Ал. Стамболийски 155" са толко и при нас са толко" - цитирам по спомен. Та да те питам , същите ли са и на 155 и в крайна сметка колко пари са за 155? Трябва да купувам 2 комплекта , а преди време купувах от александър ауто и цената беше доста по-висока.RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщениеКомплекта е еднакъв на 155 и 145-6,преди време струваше 28лв за брой,но сега има някакво увеличение и е 32лв за брой.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Най на края май се оправи. От един месец обикалям да ми кажат защо не върви милата. Смених един дебитомер, но изкара само един ден (сигурно, защото беше за 116лв) Сега сложих Bosch за 300лв , но май по-важното е, че намерих капак за въздушния филтър, защото до сега бях със спортен. Как ти се струват тези цени? За диагностика няма да коментирам колко са ми взели
Comment
-
Само ще предупредя, че ако темата се изроди ще я изтрия.
Лисане,
Отговаряй само на цени за резервни части моляНяма нужда да се правят сметки до стотинка + интриги при кой какво и как.
Иначе идеята ти е много добра, но както знаеш че се изроди, защото българина не е свикнал да пита предварително, да гледа марки и да се интересува коя е по-добра и коя ще изкара повече - той иска просто да спести 5лв и не го интересува както слага и защо го слага.2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Първоначално публикувано от j0restes Покажи съобщениеРеална цена за преден фар? Защото ми споменават цени от 100 до 700 лв. Тук вече не става въпрос са 5 лева икономия нали?"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от j0restes Покажи съобщениеРеална цена за преден фар? Защото ми споменават цени от 100 до 700 лв. Тук вече не става въпрос са 5 лева икономия нали?RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
Comment