Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цени на части!!

В тази тема ще отговарям( продавам) на всички въпроси за цени на части за Алфа Ромео!! Наблюдавам от доста време че колеги от магазини и сервизи ТОВАРЯТ яко цените на частите,което е доста несправедливо.Питайте смело за цените на частите и труда за смяната(ремонта) Темата е платена,моля без излишни коментари!!
    Last edited by Lisan; d.m.y г., 00:36. Основание: допълнение
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Преди темата да е тръгнала- дали ще е удачно да се пита и за цена за смяна (Д/ М) ?
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
      Преди темата да е тръгнала- дали ще е удачно да се пита и за цена за смяна (Д/ М) ?
      :balloon Защо да не е? Макар че за доста от ремонтите не може да се каже предварително колко ще струва с точност.
      0899832271 Сашо

Comment

Мисълта ми беше поне за рутинни операции- смяна масла и филтри, ремъци, накладки и др. примерно. Знам, че понякога установяването на проблема трае повече време от самото отстраняване. Спирам.

Сега за откриване на темата: регулиране на клапани, колата от подписа. Колко приблизително струва операцията, евентуално реглажните пулове?
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Я да питам аз. В една тема в 145/6 раздела (там мисля, че беше) каза цена на ремонтен комплект за заден мост около 20 и нещо лв. "И в "Ал. Стамболийски 155" са толко и при нас са толко" - цитирам по спомен. Та да те питам , същите ли са и на 155 и в крайна сметка колко пари са за 155? Трябва да купувам 2 комплекта , а преди време купувах от александър ауто и цената беше доста по-висока.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
            Мисълта ми беше поне за рутинни операции- смяна масла и филтри, ремъци, накладки и др. примерно. Знам, че понякога установяването на проблема трае повече време от самото отстраняване. Спирам.

Сега за откриване на темата: регулиране на клапани, колата от подписа. Колко приблизително струва операцията, евентуално реглажните пулове?
            е Пуловете са по 3лв. за брой,регулирането на клапаните 80-100лв в зависимост от валовете.
            0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
              Я да питам аз. В една тема в 145/6 раздела (там мисля, че беше) каза цена на ремонтен комплект за заден мост около 20 и нещо лв. "И в "Ал. Стамболийски 155" са толко и при нас са толко" - цитирам по спомен. Та да те питам , същите ли са и на 155 и в крайна сметка колко пари са за 155? Трябва да купувам 2 комплекта , а преди време купувах от александър ауто и цената беше доста по-висока.
              Комплекта е еднакъв на 155 и 145-6,преди време струваше 28лв за брой,но сега има някакво увеличение и е 32лв за брой.
              0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                Комплекта е еднакъв на 155 и 145-6,преди време струваше 28лв за брой,но сега има някакво увеличение и е 32лв за брой.
                ОК. Тия дни може да ти звънна. Предполагам няма да ти е проблем да ми ги изпратиш по куриер с наложен платеж и за моя сметка.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

ОК
                  0899832271 Сашо

Comment

Най на края май се оправи. От един месец обикалям да ми кажат защо не върви милата. Смених един дебитомер, но изкара само един ден (сигурно, защото беше за 116лв ) Сега сложих Bosch за 300лв , но май по-важното е, че намерих капак за въздушния филтър, защото до сега бях със спортен. Как ти се струват тези цени? За диагностика няма да коментирам колко са ми взели

Comment

Само ще предупредя, че ако темата се изроди ще я изтрия.

Лисане,
                      Отговаряй само на цени за резервни части моля Няма нужда да се правят сметки до стотинка + интриги при кой какво и как.

Иначе идеята ти е много добра, но както знаеш че се изроди, защото българина не е свикнал да пита предварително, да гледа марки и да се интересува коя е по-добра и коя ще изкара повече - той иска просто да спести 5лв и не го интересува както слага и защо го слага.
                      2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                      GSM: 0888 520 600

Comment

Реална цена за преден фар? Защото ми споменават цени от 100 до 700 лв. Тук вече не става въпрос са 5 лева икономия нали?

Comment

можеш ли да ми кажеш цени за задни дискове и накладки за 146 ti? и за помпите на съединителя...
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от j0restes Покажи съобщение
                            Реална цена за преден фар? Защото ми споменават цени от 100 до 700 лв. Тук вече не става въпрос са 5 лева икономия нали?
                            60 лв от Италианеца втора ръка без моторчето. Това е за Хела оригинал. Цената е от миналата седмица.
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от j0restes Покажи съобщение
                              Чисто нов 128лв
                              0899832271 Сашо

Comment

Working...
                              X