Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Figaro Покажи съобщение
    Ориентирай ме моля ти се цена за скоростна кутия "втора ръка" за 156, 2.0 TS
    Скорости втора за 156 Т.С,според мен струват между 250-300лв, аз не предлагам!!
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Ghosta Покажи съобщение
      Смяна на гумички на клапаните за Алфа 156 2.0, части и труд?
      (Гори масло, само това остана като причина (имаще теч от тапите,семеринга и картера от некачествен преден ремонт, сега е оправено но пак си изчезва маслото) върви мъжката, харчи нормално, не пуши въобще, сепаратора е чист.....друго освен гумички не ми идва на ум....)

И смяна долен преден носач, цена на носача и труд?

Благодаря.
      Има голяма вероятност само с гумички да не стане!! По добрия вариант е гумички и сигменти!!
      0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от srt Покажи съобщение
        Диагностика, смяна на вариатор, ролки и ремъци- цена за труд + частите(всичко). Мерси
        Смяна на вариатор с ремаци, ролки и диагностика е 120лв, същото само че с кит за вариатора е 100лв. Части те са ; обтяжна ролка на ангр. ремак 98лв,паразитна на ангр. 56лв,водна помпа от 54лв до 74лв,ремак 39лв,паразитна на каналния 56лв,обтяжна канален 58лв,ремак канален 29лв, това е за 1.4 Т.С с клима
        Last edited by Lisan; d.m.y г., 22:30. Основание: грешка
        0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
          Има голяма вероятност само с гумички да не стане!! По добрия вариант е гумички и сигменти!!
          Колата въобще не пуши, върви здраво (последно я пробвах до 210, после свърши магистралата......продължаваше да ускорява.....) и харчи нормално, не ми се вярва да са сегменти, поне щеше да пуши, пробвал съм всякакви варианти и не къди, задържабне на високи обороти на трета отпускане, подаване рязко газ и т.н. , никога не пропушва...
          Дай цени и за двата варианта....то като се отвори ще си покаже....
          156 2.0TS '99

Comment

И аз да попътам. Колко ще ми струва подмяна на тампони на стабилизираща щанга отпред и самите тампони за AR 156?Благодаря предварително.
            Alfa Romeo 156 TS 2.0

Comment

Здравей,интересувам се от цената на съединител+работа за ALFA 146 1.6 T.S и как да се свържа със вас.
              предварително благодаря
              Last edited by niki.peev; d.m.y г., 22:07.

Comment

Първоначално публикувано от niki.peev Покажи съобщение
                Здравей,интересувам се от цената на съединител+работа за ALFA 146 1.6 T.S и как да се свържа със вас.
                предварително благодаря
                Комплект Валео-притискателен,феродов и лагер- 240лв,труд 150лв/ т. 0899832271,0887732271,0878832271
                0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от frameframe Покажи съобщение
                  И аз да попътам. Колко ще ми струва подмяна на тампони на стабилизираща щанга отпред и самите тампони за AR 156?Благодаря предварително.
                  За 156 Т.С. тампони 36лв,труд 90лв ако планките са разкапсоловани,ако не са 100лв.
                  0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Ghosta Покажи съобщение
                    Колата въобще не пуши, върви здраво (последно я пробвах до 210, после свърши магистралата......продължаваше да ускорява.....) и харчи нормално, не ми се вярва да са сегменти, поне щеше да пуши, пробвал съм всякакви варианти и не къди, задържабне на високи обороти на трета отпускане, подаване рязко газ и т.н. , никога не пропушва...
                    Дай цени и за двата варианта....то като се отвори ще си покаже....
                    За да ти сменя гумичките трябва да сваля главата и да се направят клапаните!! Цялата работа с пасване и гумички ти е 350лв,частите са отделно. Без да се свали главата дори не бих пробвал да ти ги сменям.
                    0899832271 Сашо

Comment

Здравей! Искам и аз да попитам - смяна на съединител и вариатор + труд за Алфа Ромео 145,1,4 Т.С. - колко ще ми струва ? Благодаря предварително
                      Alfa Romeo 145, 1.4 TC

Comment

Първоначално публикувано от djud Покажи съобщение
                        Здравей! Искам и аз да попитам - смяна на съединител и вариатор + труд за Алфа Ромео 145,1,4 Т.С. - колко ще ми струва ? Благодаря предварително

Съединителя за за 145 Т.С 1.4 е 240лв до 98г.,след 98г. е 288лв.,труда е 150лв.,вариатора е 322лв.,смяната е 120лв. с диагностика включена в цената.
                        0899832271 Сашо

Comment

може да не е мн на място.. но еърбег за Фиат Стило 2002, 1.6 16в, 3 врати, с 4 еърбега, та за този модел 2та предни еърбега - на волана и този на таблото за пътника ? На старо може ли да се намери щото нови ми предложиха някакви наистина мнооого високи цени от сорта на 1600 лв за брой...
                          Last edited by Gh0stRider; d.m.y г., 00:22.
                          147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                          Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                          156 2.4 JTD - ex

Comment

Колко излиза смяна на външни маншони на каретата на 166 2.4 jtd. Искам дапитам с power flex работите ли и къде се намирате в Модерното?
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

заден ЛЯВ стоп за алфа 145? + смяната
                              мерси
                              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                                заден ЛЯВ стоп за алфа 145? + смяната
                                мерси
                                Нов е доста скъп,но до мен има една морга за Алфа и преди една седмица пращах една колежка от форума при него и стопа го даде за 20лв +10лв. за монтаж. 0877777725 Явор
                                0899832271 Сашо

Comment

Working...
                                X