Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• здр.лисане,можеш ли да ми препоръчаш някой тенекиджия и бояджия кадето да си закарам кошницата да и оправят поредния удар!
    Alfa 145 2.0 16V TS

Comment

• Здравей искам да те питам тампоните на стабилизиращата щанга за Алфа 156 каква цена са и каква марка са
      Както и тия носачи които се хвалят от хората закупини от тебе technorot 148 lv още на тая цена ли са и горните на 88лв
      Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Exclusive Покажи съобщение
        здр.лисане,можеш ли да ми препоръчаш някой тенекиджия и бояджия кадето да си закарам кошницата да и оправят поредния удар!
        Не мога ти препоръчам никой.
        RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
        0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
          Здравей искам да те питам тампоните на стабилизиращата щанга за Алфа 156 каква цена са и каква марка са
          Както и тия носачи които се хвалят от хората закупини от тебе technorot 148 lv още на тая цена ли са и горните на 88лв
          Тампоните са 36лв за двата. Цените нямат промени,ако искаш Рикамби мога да ти продам горен 110лв и долен 200лв
          0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от ivanovbs Покажи съобщение
            Здрасти!
            Бих искал да попитам за цени и услуги относно Алфа 156 ТС 2.0 155 к.с. 2000та Селеспийд скоростна кутия.

Значи колата я купих преди ден и искам да и сменя накладки ,масло двигател,масло скоростна кутия,филтри на климатроник ,маслени ,ремъци ,ролки ... и това е за сега ако съм пропуснал нещо кажи кое е и дай цена и за него ако може .. Бих искал да знам цени на части и отделно цена за труда на вси4ко наведнъж естествено приблизително .Благодаря предварително!!!
            Пълно обслужване на 156 Т.С труд е 150лв,това са маслата,ремаци,ролки,водна помпа,филтри , кит вариатор
            и диагностика. Цените на частите мисля че ги има по в началото на темата,накладкити предни 48лв,труд 15лв,задни до 42лв и труд 20лв
            0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
              Тампоните са 36лв за двата. Цените нямат промени,ако искаш Рикамби мога да ти продам горен 110лв и долен 200лв
              Ами незнам и аз още не съм решил тия за които питах Турските не са ли хубави?
              Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
                Ами незнам и аз още не съм решил тия за които питах Турските не са ли хубави?
                Аз слагам само Текнород,за другите просто ти дадох по добра цена от всички магазини. Клиента все пак решава какво да си сложи на колата!!!!!
                0899832271 Сашо

Comment

• може ли цени и марки на части за колата от подписа:

заден ляв лагер
                  задна лява биалетка
                  заден десен амортисьор
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

• Да ви попитам и вас, че вече не остана кого...трябва ми пластмасовото коляно, което свързва водните съединения с водния радиатор. на 156 е само долното съединение на 147 са и двете. Ще го купя и втора употреба ако го имате?

Comment

• Първоначално публикувано от alekstr Покажи съобщение
                      Здравейте,
                      Какви пари ще ми излезнат частите и труда за смяната им:
                      1.Смяна на съединител комплект
                      2.Смяна на предни накладки
                      3.Смяна на задни дискове и накладки
                      4.Смяна на десен долен носач и горните ( горните ги имам, само за долния ме интересува цената )

Разбира се едва ли ще сменям всичко на веднъж но съединителя за момента е най-наложителен.

Колата е Алфа Ромео 156 1.9ЖТД произведена в края на 1998 г.
                      Благодаря предварително.
                      Валео комплект 320лв,труд 180лв,предни накладки смяна 15лв,задни с дискове 40лв,само долен носач смяна 35лв
                      0899832271 Сашо

Comment

• Здрасти,

Търся си биела за 2-и цилиндър(не знам дали са еднакви) за Алфа Ромео 146 1.6 BOXER 103hp 1996г.Цена да ми кажеш?
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                        Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                        http://www.family-sozopol.com/

Comment

• Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                          може ли цени и марки на части за колата от подписа:

заден ляв лагер
                          задна лява биалетка
                          заден десен амортисьор
                          Биалетка 22лв,лагер 150лв,амортесьор 155лв
                          0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
                            Здрасти,

Търся си биела за 2-и цилиндър(не знам дали са еднакви) за Алфа Ромео 146 1.6 BOXER 103hp 1996г.Цена да ми кажеш?
                            Имам,50лв
                            0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                              Имам,50лв
                              Имаш ЛС.

Поздрави!
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                              Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                              http://www.family-sozopol.com/

Comment

• Интересува ме колко пари ще излезе ремонта на снимката която ще приложа при теб, защото за накладките се оказа че нямаш време а ми бяха спешни, че тази автокъща от която я купих били резнали датчиците и ако не я бех вкарал в сервиз щях и дискове да сменям. -> http://clubalfaromeo.com/forum/attac...3&d=1236881137 <- А пък ако ме устройва цената (в което съм сигурен) ще звънна за час... Благодаря!
                                Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                                Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                                Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Working...
                                X