Известие

Collapse
No announcement yet.

Extreme Service - чип тунинг и сервиз

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

за пореден път евала на екипа на екстриим - това са наистина професионалисти

Comment

Здрасти Бобо,имам един такъв въпрос към теб: на 1.3 90 hp boxerpowered '95 145 ако се сложи чип ще се увеличи ли ускорението при ниски обороти.Не гоня скорост а просто ми се иска да стане малко по-пъргава на старт.И ако не става с чип то друг вариант има ли?
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer 90hp 95г. - ex
      Alfa Romeo 147 1.9 m-jet 150 hp 05г. - еx

Comment

Първоначално публикувано от todor82 Покажи съобщение
        Здрасти Бобо,имам един такъв въпрос към теб: на 1.3 90 hp boxerpowered '95 145 ако се сложи чип ще се увеличи ли ускорението при ниски обороти.Не гоня скорост а просто ми се иска да стане малко по-пъргава на старт.И ако не става с чип то друг вариант има ли?
        Става с чип няма проблем
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ей Супер А можеш ли да ми кажеш цена и повече от един ден ли отнема процедурата,за да мога да си направя сметката и програмата

Comment

Първоначално публикувано от todor82 Покажи съобщение
            Ей Супер А можеш ли да ми кажеш цена и повече от един ден ли отнема процедурата,за да мога да си направя сметката и програмата
            Отнема по-малко от един ден и цената си е стандартната 270лв с включена диагностика
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Значи в началото на другия месец ще ти звънна да превърнеш боксерчето от категория " перо " в категория " петел ".Мерси за бързото инфо !

Comment

Чип за Fiat Grande punto

Здравейте, искам да попитам какъв ще бъде ефекта от чип - тунинга за Fiat Grande punto 1.3 m-jet 75hp и ако може ориентировъчна цена!
                Благодаря предварително!

Comment

аз сум с 166 2.4 jtd имам доста въпроси, например че е с ремап колата но не знаели със сигурност и т.н.

Comment

Можете ли да сложите чип на Лексус ИС200, 2002-ра година и какво може да се очаква, като подобрение. Съответно и каква е цената?
                    Lexus IS200

Comment

• От един мноооого доволен клиент

Привет,
                      Искам да благодаря на Бобо и Еньо - оправиха ми колата и вече няма тропане, чукане и т.н. ("...вече тропат само CD-тата в корите на вратите ..." - както каза Еньо ).
                      Отидох при тях късния следобяд (01.09), но ми влезнаха в положение и успяха да ми сменят тампоните на стаб.щангата с полиуретанови - бързо и качествено.
                      С една дума - Професионалисти.

П.С.: А и Бобо ми оправи и капачето на куката за теглене на задната броня - мерси
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD 140bhp SW

Comment

• Здравейте,

И аз бих искал да благодаря специално на Бобо и момчетата от екипа за компетентната помощ и сервизиране до момента. Последната намеса беше смяна на крушките на ксеноните с OSRAM (като я взех едната беше изгоряла - беше временно с някаква различна и фаровете трептяха ужасно, а и не светеха ) - направо се родих, подмяна на всички крушки на таблото - грейна и смяна на последнта останала машинка на задна дясна врата. Остава да сменя само и ICS дисплея, че някой го е помислил за touch screen , но това по-натам...

То си личи, че Бобо си върши работата с желание Добрия майстор е като добрия лекар - да не ти се налага, но все пак, ако ти се наложи да знаеш при кого отиваш!
                        sigpic
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
                        Fiat Punto 1.2HSD 1995

Comment

• Здравейте вярно ли е че разликата между 140кс и 150кс 2,4jtd двигатели е само софтуерна

Comment

• Здравейте !
                            Искам някой от екипа на Бобо да ми отговори.
                            Почти съм се решил да купя една 156 2.4 жтд 98г. и тъй като колата се намира в София искам да попитам , дали ще може да я докарам за една диагностика.Трябва ли да имам запазен час или нещо от сорта
                            Питам ви тези неща , защото съм отдалеч и искам да знам , дали ще може да ме приемете.
                            И може ли ориентировъчна цена на диагностика + дебитомер , горен носач и предни биалетни щанги (извинявам се ако бъркам нещо). Изброявам тези части , защото момчето което я продава каза , че те били за смяна.
                            Поздрави и мерси предварително !!!

A passion for perfection --> ALFA ROMEO

Comment

• Първоначално публикувано от BoB2 Покажи съобщение
                              Здравейте !
                              Искам някой от екипа на Бобо да ми отговори.
                              Почти съм се решил да купя една 156 2.4 жтд 98г. и тъй като колата се намира в София искам да попитам , дали ще може да я докарам за една диагностика.Трябва ли да имам запазен час или нещо от сорта
                              Питам ви тези неща , защото съм отдалеч и искам да знам , дали ще може да ме приемете.
                              И може ли ориентировъчна цена на диагностика + дебитомер , горен носач и предни биалетни щанги (извинявам се ако бъркам нещо). Изброявам тези части , защото момчето което я продава каза , че те били за смяна.
                              Поздрави и мерси предварително !!!
                              Както ти писах вече на ЛС трябва да ми звъннеш и да се разберем за кога ще е удобно и за нас и за теб За цени по телефона ще ти ги кажа - тук според правилника цени не трябва да има макар че има груби нарушители за които админ и мод екипа си носят отговорност
                              sigpic

Comment

• Здравейте! Да попитам за БМВ Х5 3.0 Д 218 коня, имате ли чип? Какво се получава след чипосването и цена ако може.
                                Не карай по-бързо отколкото може да лети ангелът ти хранител.Бах мааму,моя пердаши с 220

Comment

Working...
                                X