И аз да попитам как се държи колата от подписа след чип? Коне,разход...Благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Extreme Service - чип тунинг и сервиз
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Добър ден. Искам да питам дали искате да опитате да изгоните злия дух обладал моя локомотив. Преди време се появи теч на нафта от ГНП то и на 2 пъти колата яко загуби мощност и отказа да върви. След сваляне и носене на помпата на ремон колата категорично отказва да пали като хората. Нищо не и оказва влияние. След диагностика в "дизелов" сервиз казаха че всичко е наред, въздух няма и не губи налягане, стартера бил износен. Оправих го и него и сега върти като бесен, ефект никакъв пак не ще да пали. Акумулатора е чисто нов но и той почва да издъхва. Вече почвам да мисля че някой е объркал нещо с центровкатаAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Писах едно лично съобщение на Бобо но не получих отговор, за това реших тук да питам отново.
Цена на смяна на ангренаж + ролки + водна помпа ако е необходимо ( всичко необходимо за обслужване) и ремонт на вариатор.
Цена + части, както и време за извършването?
Благодаря предварително и се извинявам ако е поствано преди но наистина нямам нерви за всичките страници.
Поздрави.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеДобър ден. Искам да питам дали искате да опитате да изгоните злия дух обладал моя локомотив. Преди време се появи теч на нафта от ГНП то и на 2 пъти колата яко загуби мощност и отказа да върви. След сваляне и носене на помпата на ремон колата категорично отказва да пали като хората. Нищо не и оказва влияние. След диагностика в "дизелов" сервиз казаха че всичко е наред, въздух няма и не губи налягане, стартера бил износен. Оправих го и него и сега върти като бесен, ефект никакъв пак не ще да пали. Акумулатора е чисто нов но и той почва да издъхва. Вече почвам да мисля че някой е объркал нещо с центровката
---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:34 ----------
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеПисах едно лично съобщение на Бобо но не получих отговор, за това реших тук да питам отново.
Цена на смяна на ангренаж + ролки + водна помпа ако е необходимо ( всичко необходимо за обслужване) и ремонт на вариатор.
Цена + части, както и време за извършването?
Благодаря предварително и се извинявам ако е поствано преди но наистина нямам нерви за всичките страници.
Поздрави.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
[QUOTE=Bobo;846675]Виждам че е имало доста намеси по колата - хубаво е да дойдеш и да разкажеш историята на колата и да решим заедно какво да правим[COLOR="Silver"]
В сряда или най-късно в четвъртък съм при васAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Искам да благодаря на момчетата от Екстрийм за съдействието, което оказаха за намирането на ЕКУ от 147 2.0ТС. Сега колата вече си е с двулитрово ЕКУ, чипнато от Бобо. Определено инвестицията си струваше и аз съм доволен от вървежа и разхода на колата.
Скоро ще кача и клипче с актуалното ускорение до 180км/ч, а живот и здраве ще я закачим и в проспийд, за да видим черно на бяло, колко кончета е почти сток 147-ца с пипнат софтЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от bobo16v Покажи съобщениеЗдравейте на целия екип.Бих искал да попитам колко време ще отнеме и колко ще струва "слагането"на чипа.Благодаря!Очаквам отговор на Л.С0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Ето и обещания клип 30-180км/ч като мястото на замерката е отново 202-ра (на равно). Мисля, че 22 секунди са си напълно прилично време за моя гроб
http://www.youtube.com/watch?v=5cn9uj_aQXkЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaИ аз одавна не съм писал в тази тема, което за съжаление не значи, че не съм посещавал сервиза...
Та накуп ще кажа около 3 пъти "браво" на екипа
PS: За да разсея всякакви съмнения относно моето КуВе, ще напиша следните факти за колата:
- колата не е 180 коня (даже ще се изненадам много сериозно ако и 150 има);
- няма валове, турбини, сетъпа на миро или нещо подобно;
- може и да е грозна, нас*ана или каквото се сетите друго oпределение, но всичко е въпрос на вкус и който не го кефи визията и, да не си прави колата като нея;
Ако някой нещо го интересува по тази кола, моля да ме пита лично а не да си фантазира и да се ръсят наляво-надясно глупости, защото с простащината си някои хора просто дразнят.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
Comment