Известие

Collapse
No announcement yet.

Extreme Service - чип тунинг и сервиз

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
    Според мен хората си знаят много добре що за стока е сервиза и няма нужда от каквито и да било обяснения относно това ! На колегата му желая успех и да не носи колата при вас а да я носи при по квалификацираните според него, тогава ще му се стори наистина забавно! Винаги може да се допусне грешка и от най-добрите нали за това сме хора, така че какъв е проблема тязи грешка да буде отстранена и да не се пишачт тия глупости! Аз съм доволен от сервиза предимно там си обслужвах колата докато бях в София, и при вазникнал проблем различен от обслужване пак там смятам да го отстраня! На колегата поздрав и му препоръчвам Милано мототрс - щом тук не му харесва ,то там няма да има проблеми !
    Тук бях написал един пост заради който ме наказаха макар, че той изобщо не съдържаше обиди. Особено към Екстриимаджиите, които за мен са наистина клубен сервиз със знаещи и можещи. Те също имат своите грешки, но за разлика от опита ми с другите сервизи, а той не е малък, техните грешки са от мал шанс повечето пъти. И от опита им да угодят на всеки и желанието им да спестят на някои клиенти още разходи за боклука, на който са се натресли или са им натресли автоджамбазите. И от всичко написано по последните случаи мисля, че Бобо описва правдиво нещата. И не знам защо с тези писания карате хората, които могат да са ви от полза, да се затварят в черупката си и да губите много от опита и съветите им. Защото вече Бобо не пише тук, Чичото е баннат до живот, а като гледам и Дригата само наглежда нещата като модератор. Вие губите
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

• Съгласен съм колега. Определено се забелязва липсата на активност на някой хора,като Бобо и други, но е ясна и причината за това ( и тя е описана по горе),но е и факт че всички те са пичове и никога не са отказали помощ,било то на Л.С или по телефона.
      А това за милано моторс беше яко,като знам колко "доволни" има от там
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Гледам споделяте опит , хубаво е да се знае
        Преди 5 години си купих Алфа Ромео ... много дълго време бях мечтал за такава кола . Видях я ... и я купих . С всичките и проблеми ! Прибрах се от Кюстендил до Пазарджик , регистрирах се в форума и се обадих на Бобо да му я закарам , защото в нашия град никой не ги разбираше тия коли . Закарах я до там въпреки всичките проблеми - свещи , лули , дебитомер , ламбда сонда , скоростна кутия и още разни глупости . Тогава се запознахме с Бобо , Боби , Драго ...
        Никой от тях не ме познаваше , нито ме беше виждал .
        Отнесоха се към мен , все едно сме приятели от 10 години ... Обърнаха внимание на колата . По това време дебитомерите бяха кът и струваха много кинти ... Бобо ми намери читав на половината пари . Скоростната ми кутия беше леш ... играха си да я правят , вместо да ми кажат да си купя друга ( незнайно в какво състояние ) . 2 нощи седяха до 2-3 часа в сервиза , разправяйки се с моя кош . След всичките тия разправии , сметката ми беше с 200 лв. повече , отколкото имах в мен . Като един много лош човек и измамник , Бобо ми каза така : Колата ти е готова , пали към Пазарджик и лек път . Пък като се прибереш и имаш парите , ми ги пусни по сметка ... на доверие . Прибрах се по живо и здраво и пратих парите ... Е как да не съм доволен от тия хора ? И как всеки път като съм в София да не се обаждам ? И за празници и т.н. - също . Еми доволен ще съм , защото хем си свършиха работата повече от добре , хем се държаха като хора ! Евала ! Продължавайте в същия дух !
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• разпънка 156

здравейте колеги,
          разбрах, че Драго прави чудесни разпънки за нашите белисими, та имам интерес да сложа такава на моята хубавица от подписа, въпросът ми е какво предлагате като цена и материал, отделно колко време отнема, трябва ли да се оставя колата при вас?
          другата седмица живот и здраве ще имам път към Сф, така че ако можем да я свършим тази работа...
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
          Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
          Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Madjo Покажи съобщение
            здравейте колеги,
            разбрах, че Драго прави чудесни разпънки за нашите белисими, та имам интерес да сложа такава на моята хубавица от подписа, въпросът ми е какво предлагате като цена и материал, отделно колко време отнема, трябва ли да се оставя колата при вас?
            другата седмица живот и здраве ще имам път към Сф, така че ако можем да я свършим тази работа...
            Обади ми се ще ти дам координати на Драго да се разбереш с него
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Обади ми се ще ти дам координати на Драго да се разбереш с него
              благодаря колега, но вече го намерих, лека работа
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
              Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
              Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
              sigpic

Comment

• В събота работите ли? Интересува ме ресет на адаптация на Фиат Браво 1.6 16V 1996г.?

Comment

• Първоначално публикувано от riewsofia Покажи съобщение
                  В събота работите ли? Интересува ме ресет на адаптация на Фиат Браво 1.6 16V 1996г.?
                  Както разбра вече работим
                  sigpic
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Здрасти Бобо, интересува ме дали можеш да сложиш чип на Опел комбо ц 1,7 дти (исузо мотор) 75 коня, от края на 2003 г? Колко ще струва, какво да очаквам кс, нм, разход и също така за колко време ще стане, че колата постоянно е в движение (без да ви притискам разбира се и в удобно време за което ще се разберем по тел-а)?
                    Last edited by kibika; d.m.y г., 14:53.
                    Аlfa romeo 156 2.0 T.S. 2000, Opel combo C

Comment

• Първоначално публикувано от kibika Покажи съобщение
                      Здрасти Бобо, интересува ме дали можеш да сложиш чип на Опел комбо ц 1,7 дти (исузо мотор) 75 коня, от края на 2003 г? Колко ще струва, какво да очаквам кс, нм, разход и също така за колко време ще стане, че колата постоянно е в движение (без да ви притискам разбира се и в удобно време за което ще се разберем по тел-а)?
                      Обади ми се да установим с кой инжекцион е иначе всичко е възможно
                      sigpic

Comment

• Благодаря на Бобо

След като Бобо ми шунтира ЕГР клапана и направи ремап,колата започна да върви доста по-добре и на дълъг път разхода падна с 0,700л.Смятам че градско каране ще падне повече.Благодаря за професионалната дейност на Екстрийм сервиз.
                        Alfa Romeo 155,1.8ts,8v
                        Alfa Romeo 159 1.9JTDM 16V,06

Comment

• Запитване

Цена на части + труд:

1. Тампони предна стабилизираща щанга
                          2. Подгревни свещи
                          3. Алтернаторен ремък

Колата е 156 1.9jtd 115k.c. 2005
                          Благодаря.
                          156 SW sigpic 1,9 JTD

Comment

• Запитване за чип

Здравейте,
                            имам алфа 156 1,9JTD 16V - 140к.с. интересува ме след чипосване колко коня, ще е и евентуално колко би ми свалило разхода чипосването?
                            Предварително благодаря.

Comment

• Първоначално публикувано от Kensol80 Покажи съобщение
                              Здравейте,
                              имам алфа 156 1,9JTD 16V - 140к.с. интересува ме след чипосване колко коня, ще е и евентуално колко би ми свалило разхода чипосването?
                              Предварително благодаря.
                              Нормалния ремап вдига до 180кс. Разхода пада с около 0.5 литра/100км може и повече в зависимост от стила на каране. За повече инфо на телефона 0888 232 484 Бобо.
                              sigpic

Comment

• Смяна на масло (Selenia VS Gas) и филтър ,каква е офертата,145 1.6 ТС ?Със записване ли става ?
                                145 1.6 TS 1998 г.

Comment

Working...
                                X