Известие

Collapse
No announcement yet.

Екстрийм сервиз от старите ленти ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тва дето не ще да вдигне 70 градуса на магистралата говори за прецакан термостат...
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Да егзаминера може да проверява перките и температурите
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

3 дена кибича при БобУ и се убедих, че това италианските коли са кочини и то големи. Утре ще мина да ми диагностицираш бравото, да ми смениш свещите на мареата и да ме убедиш че Алфата е кола.....щото за сега е ебаси гробницата от времето на фараоните.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
        Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Бобо,да разбирам ли че правиш диагностика на алфа и ако е така мога да ти стана клиент
          Alfa-Romeo 156 , 2.4 JTD , 1999g.

Comment

Първоначално публикувано от 1115
            3 дена кибича при БобУ и се убедих, че това италианските коли са кочини и то големи. Утре ще мина да ми диагностицираш бравото, да ми смениш свещите на мареата и да ме убедиш че Алфата е кола.....щото за сега е ебаси гробницата от времето на фараоните.
            ти продаде ц20хе то и си купи нафтова печка.... да не си се задомил ?

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Pepi69
              Бобо,да разбирам ли че правиш диагностика на алфа и ако е така мога да ти стана клиент
              Ами мисля че достатъчно ясно се разбира че това правя
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

да не си се задомил
                Па те децата му са повече от колите бре
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Е аре стига бе - за всеки си има кола в къщи - няма нито една излишна. Кофти че нито голямата, нито малката дъщеря имат книжки

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
                  Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Току що видях, че BOBO е от Лозенец! И аз съм от там! Ти сервизче имаш ли в квартала или просто си транзит (сиреч от работа вкъщи и обратно)?!
                    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                    Alfa Romeo 90 2.0 '87
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от botsos
                      Току що видях, че BOBO е от Лозенец! И аз съм от там! Ти сервизче имаш ли в квартала или просто си транзит (сиреч от работа вкъщи и обратно)?!
                      Транзит съм ако те интересува повече на телефона
                      sigpic

Comment

• OK! Благодаря ти! Най - вероятно ще ти звънна утре, че днес по понеделнишки има много работа!
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                        Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                        Alfa Romeo 90 2.0 '87
                        sigpic

Comment

• Да ви питам колеги тази диагностика при БОБО по-добра ли е от тази във Ванто!Имам един познат от Ванто и каза че при тях е 36лв. и компресията даже щял да ми замери!Понеже съм от Панчарево и ми е много близко та за тва питам дали си струва да звъня на БОБО,но ако при него е по добре ще му звънна!Колата ми прекъсва зверски на студен мотор!Откачих буксите на ламдата и покарах малко така!Пак си прекъсваше а и вървеше по същия начин,та си мисля че може да е заминала!Ако е от нея,освен че ще прекъсва,отразява ли се на вървенето и последно,някой има ли идея за 164 кви пари е една ламда?
                          Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
                          Fiat Ulysse 2.1 TDI
                          Fiat Punto 1.6 16V HSD

Comment

• Ходи при Бобо
                            Fiat Punto 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                            sigpic

Comment

• Евала на бат Бобо! Разбирач е голям!
                              Наистина не могат да се отърват от Алфи, днес само нашата кола беше Фиат.
                              Успех занапред!
                              sigpicex
                              147Q2
                              300bhp/606nm
                              Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• кажете как да отпуша алфата и да и сабуда всички 147 коня за които говорите че са скопени заради данаците! ако не е много сложно де 145 1.7 16V

Comment

Working...
                                X