If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
малко касничко се вклиучвам,но наистина този сервиз можеби ще ме спаси ,днес и сменихме филтрите,проверихме катализатора,всички скоби но пак не варви,но не пуши равоти чисто Наистина ми се иска да я види ниако които е в час,
Имам въпрос.
Днес ми се скапа съединителя, или по-точно лагер помпата. Да отбележа че карам 156 1,8T.S. '97.
Та въпроса ми е следния: може ли да я отремонтирате, колко време евентуално ще отнеме, кога мога да я оставя и колко ще ми струва това?
Имам въпрос.
Днес ми се скапа съединителя, или по-точно лагер помпата. Да отбележа че карам 156 1,8T.S. '97.
Та въпроса ми е следния: може ли да я отремонтирате, колко време евентуално ще отнеме, кога мога да я оставя и колко ще ми струва това?
Първо тая кола лагерпомпа няма Второ добре е когато се разбираме какво ще правим и кога да ми звъннеш по телефона или да дойдеш в сервиза и да се разберем
Аз два пъти съм ходил при Бобо и за момента съм много доволен, диагностика ми направиха точно за 15 мин. Втория път браха ядове с клапите на парното та сигурно ще ме запомнят с тях, но на финала всичко с колата си беше ОК, платих си и си тръгнах. И в последствие като споделих с един приятел който също работи в сервиз колко са ми взели, той ми каза, че в неговия сервиз са щяли да ми вземат близо двойно за същото.
Боби аз немам Алфа но съм сменял съединител на поне 15 такива и до една беха с лагер помпа.Може да има и с вънашна но аз не съм срещал.Но утре ще проверя дали не им монтират и външна
Боби аз немам Алфа но съм сменял съединител на поне 15 такива и до една беха с лагер помпа.Може да има и с вънашна но аз не съм срещал.Но утре ще проверя дали не им монтират и външна
Принципно си абсолютно прав, аз съм се подвел, има и в двата варианта, проста досега аз съм попадал все на такива с външна помпа.
А по пренцип с външна помпа педалет на съединителя е по-мек
Comment