If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам малко новини момчета и момичета де Имам едно ново оборудване с което мога да гледам реални километри на всички бензини от 98 до 2001 година За повече инфо ми звънете
Също вече имам и оборудване за чипове, диагностика и сякви манипулации по коли след 2004-2005 година, а също бусове и камиони
Имам малко новини момчета и момичета де Имам едно ново оборудване с което мога да гледам реални километри на всички бензини от 98 до 2001 година За повече инфо ми звънете
Също вече имам и оборудване за чипове, диагностика и сякви манипулации по коли след 2004-2005 година, а също бусове и камиони
това за километрите е интересно ще зема да погледна истината в очите скоро
ми като ти е на път разбери се да ти запишат един час във ванто и да я прегледат.ще разбереш може ли да се оправи или не.работите стават с пипане не с питане!
С питане е по-евтино .......... и време се печели! Ако не си разбрал
Bih iskal da znam kolko struva da se 4iposa 2.4jtd i kakvi sa plusovete iminusite.
Бих искал да знам колко струва да се чипоса 2.4 jtd и какви са плюсоете и минусите
И аз бих искал следващият ти пост да е на български !
Ми при мен плюсовете са 185(вместо 136) к.с. и 415(вместо 304) Нм при 1700(вместо при 2000) оборота. На 4-та предавка сега колата се набира както на 3-та преди това.
Минусите - като дам рязко газ на 5-та и 6-та ми буксува съединителя.
Bih iskal da znam kolko struva da se 4iposa 2.4jtd i kakvi sa plusovete iminusite.
Бих искал да знам колко струва да се чипоса 2.4 jtd и какви са плюсоете и минусите
И аз бих искал следващият ти пост да е на български !
Ми при мен плюсовете са 185(вместо 136) к.с. и 415(вместо 304) Нм при 1700(вместо при 2000) оборота. На 4-та предавка сега колата се набира както на 3-та преди това.
Минусите - като дам рязко газ на 5-та и 6-та ми буксува съединителя.
Е този минус се отстранява с помощта на едни 500-600 лв.(за нов съединител + работа)
А към плюсовете забрави да добавиш, че колата си запазва разхода.
Comment