Известие

Collapse
No announcement yet.

Много харчи (((

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: Za razhoda na benzin

Първоначално публикувано от Moris
    Здравеите

Ще ти кая какво ми се случи с моята Алфа 145. Започна да харчи по 15-16 литра и направо пощурях. Какво ли не проверихме, диагностики и т.н. Всичко уй си беше в ред. Обаче се оказа че Ламда сондата си влиза в авариен рейим и работи само подгряването. Прави го когато си поиска. Изолирах я напално за няколко дни и нищо не се промени. Тогава я смених с нова и нещата се оправиха. Ражода на гориво веднага си влезе в норма - около 11-12 литра.

Пиши на кирилица!
    Благодара ти колега, само ти и още един приятел ми казаха за сондата, смених я и се оправи )))))0 Явно понякога и "най-добрите" и прехвалени майстори грешат, но лошото е, че като грешат не си признават !
    Alfa 2.4 JTD

Comment

Не ми се вярва че Бобо не е "хванал" прецакана сонда Верно никой не е безгрешен ама....
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

колеги,не са виновни майсторите,просто този двигател на фиат е най бъгавия

а, м-у другото това че си сменил ландата и се оправило е супер за кратко,сам ще се увериш,имал съм разправии с такива модели и знам от опит че си горят като за световно..........няма управия
        145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Re: Za razhoda na benzin

Първоначално публикувано от borkobo
          Първоначално публикувано от Moris
          Здравеите

Ще ти кая какво ми се случи с моята Алфа 145. Започна да харчи по 15-16 литра и направо пощурях. Какво ли не проверихме, диагностики и т.н. Всичко уй си беше в ред. Обаче се оказа че Ламда сондата си влиза в авариен рейим и работи само подгряването. Прави го когато си поиска. Изолирах я напално за няколко дни и нищо не се промени. Тогава я смених с нова и нещата се оправиха. Ражода на гориво веднага си влезе в норма - около 11-12 литра.

Пиши на кирилица!
          Благодара ти колега, само ти и още един приятел ми казаха за сондата, смених я и се оправи )))))0 Явно понякога и "най-добрите" и прехвалени майстори грешат, но лошото е, че като грешат не си признават !
          Колега радвам се че си оправил проблема и аз имам Фиат с мотор 1.4, модела е Брава...при най-големите студове харчи 12/100 и нито грам повече...
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Working...
          X