If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колежке, това корабче и частите от вълнолома зад него от аватара ти са ми познати май
БТВ по темата - моя колега май голф ще вземе в крайна сметка няма читави фиати за продаване във Варна.
Ама да видим първо довечера на диагностика колко е читав тоя голф, де
Въййййй, що Голф бе? Поне дано твоя приятел не е от Перник, че кат дойдат в София повечето голфаджии все на състезатели се правят. Тежко ни нас простите софиянци :P Читав голф втора ръка май няма, а?
Ако ми беше пред очите твоя приятел май щях да го разстрелям по-скоро, отколкото горкия да го оставя да си купи Голф. Особено ако е тройка, то по-добре да напазарува едно фиатче, дори и със скапана турбинка. Имам доста приятели, които имаХА дизелови голфове. До един вече са ги шитнали на други балъци. Виж ако е толкова навит на марката WV да вземе да напазари някое Polo...
...
За голфа не ми се иска да кометирам. Дано е читав поне. Иначе е бял и е комби
Първоначално публикувано от Bravo!
А тоя вълнолом, щом си от Варна, начи ти е пределно ясно къде е, нали? Много красиво място, нали? Само проблема е ако лятото вървиш по кея със суперкъса пола, че тогава ръцете ти са адски заети То затва снимката ми е до кръста
Красиво място, я Момиченца ходят по кея със суперкъси поли.... Аз в това намирам красота...на морска романтика малко съм претръпнал и не ме впечатлява толкова
...а долната част от снимката на аватара викаш къде е
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Айде стига с тая долна част на снимката и с късите поли! Тука сме, за да коментираме проблема как един нормален човек ще си купува Голф! Дано се появят грешки на компютърната...
Извинете натрапването на моето мнение, но в моето съзнание това е огромна грешка. Дано не ви досадя с изказвания....
Простете, че ви се меся, ама мисля, че Лъки каза 'лоша' в най-добрия смисъл на думата ...твърде малко от красотата на морския бряг...по моите стандарти
Баси офтопика се завихри тука
Сега по темата:
Недей го проклина така момчето, че вече 10-и ден обикаляме като празно такси из Варна да търсим турбодизел. Иначе голфът не изглежда зле, а има и климатик . Просто фиати НЯМА в момента читави, а амомчето е на зор.
Иначе не досаждаш ни най-малко. даже си доста полезна. Само да бяхме намерили някое/я Браво/марея навреме....все още има шанс
Пък и в този форум има потребители, които имат голф и са си ок. То селякът и в брера да го качиш, пак такъв ще си остане. Верно колицата поне на мен ми е малко безлична, но това си е мое мнение. Само нека не обръщаме темата в светът vs Golf
_______ 146 JTD - ex
Споко, тука сме само разумни хора, ще намерите добра кола! Какво приказвам аз или някой друг, няма значение. Доста ти е далече иначе в моя район и в момента има няколко много добри машини с таз хубва марка за продан...... Ха успех и да почерпите за новата придобивка!
За симката не баламосвам извобще но ти така и не дойде така че ти губиш
Да колегата е прав не съм искал да те обидя никога и по никъкъв повод
А да снимката е лоша показва много малка част от красотите на морският бряг и на тези, който се разхождат там
Абе и аз му говорех да запалим и да отидем до София, защото тук предлагането е просто символично, но той предпочете друго. И така покупката на голфа е вече почти факт, изтървахме го момчето Днес прехвърлят колата Явно или аз не съм от най-облагодетелстваните с дар-слово сектанти, или моят човек е дебела глава
Иначе голфчето не е зле. Собственикът дори ме уверяваше, че съм нямал шанс срещу него с моята Ама все пак 90 немски срещу 105 Тялянски....викам да няма нужда
_______ 146 JTD - ex
И така, с теб заформихме един див коментар..... Щом диагностиката показва добри резултати, то какво друго остава? Дано да има късмет твоето приятелче, защото все пак говорим изключително за лична кола.
А по въпроса със София-та, не позна точно. Тука далаверата не е изобщо в София, колите се внасят и обмитяват по кюстендилско (напр.) Когато търсих кола миналата година в София ми предлагаха страшни боклуци, даже искаха да ми пробутат една Алфа, от старите боксери, която беше преживяла наводненията в Италия! Дори стар семеен приятел искаше да ми пробута Туинго....! Ми то кат седнеш на тоалетната чиния и коленете ти почват да опират във волана. И то за цели 3500лв.!???! Накрая мой роднина от Дупница като разбра ме покани на гости и ела да видиш кво стана от предложения... Пробвах едно Пунто, но нещо не ми хареса, турбинката нещо не работеше добре. Пък и съм се въртяла със "сапунерка", ше ме извиняват колегите, но от Фиестата, която ти казах, че карах просто имам бели коси... Оттогава съм се зарекла лична кола, клас А никога! Та затова Пунтото отпадна. Тая къса база нещо не ми се нрави. Това е моето лично мнение, разбира се!
Бравото го капарирах в следващата автокъща, дори не го карах. Колата дори не беше "пудрена". Чукната броня, ожулено огледало... Там братле, града е малък и си знаят и кътните зъби. ... Просто ми каза човека кви са й проблемите на колата, дадох 500 лв. капаро и колата вече замина с мен. А иначе тогава дизелчетата с тоя двигател и клима почваха от 6500-7900лв., моето излезе 5400. Оттогава го благославям този мой роднина....
А по въпроса с разликата в дизелите, спор не може и да има. Италианките са изключително "нервни", въпреки че коман реал (не знам дали така се пише на БГ) 97г. не са и виждали май. Писах ти, че имам проблеми с мембраната на помпата. Е, другата седмица след като излезе от доктор да внимават комплексарите в града...
Пожелавам наистина много късмет И моля пиши, че ми е интересно какво ще стане с Голфа.
Май нещо не се изразих ясно, а може пък да не съм схванал правилно твоята мисъл Озадачих се, че италианките не били чували за комън рейл през 1997 г. (ако това си имала предвид).
Голфчето е на 250 хил реални км, но като цяло е добре. Предишният собственик е върл голфаджия (имаше две тройки и си беще купил и 4-ка ) и работи в сервиз. Колата си личеше,че се е радвала на внимание и се надявам да върши работа. Ми това е. Еърбезите даваха грешки, но колата не даваше вид да е мачкана, гледахме я отвсякъде, абе.....иди, че разбери....дано да не дава проблеми!
_______ 146 JTD - ex
Май нещо не се изразих ясно, а може пък да не съм схванал правилно твоята мисъл Озадачих се, че италианките не били чували за комън рейл през 1997 г. (ако това си имала предвид).
Comment