Известие

Collapse
No announcement yet.

3.0 V8 32V пффф

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 3.0 V8 32V пффф

Един приятел ми писа, че баща му си е взел Lancia Thema с 3.0 V8 32V двигател.

И аз wtf. Еба*и двигателя. v8

Реших се разровя в нета:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_Thema

3.0 V8 32V 0-100 за 7.2, 17.5 градско, 215 коня.

(снимките са от mobile.de на др Thema)
    Last edited by blacksnoopy; d.m.y г., 20:43.
    156 SW '02

Ухаа Не си представям по-голям мотор в подобен кош. Значи подобно нещо може да влезе в 164, Крома и май в Капа Интересно откъде иде този V8?
    Все на още нещо е слаган
    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
    и делта

Comment

Оооо! Аз не видях, че пише Ферари върху мотора И все пак от кой техен модел идва това V8 чудовище?
      1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
      и делта

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
        Оооо! Аз не видях, че пише Ферари върху мотора И все пак от кой техен модел идва това V8 чудовище?
        Дам, двигателя е от ферари, но нямам информация за него.

Мисля че и ако минеш 120 км/ч отзад излиза спойлер
        156 SW '02

Comment

Аз пък погледнах цените в Мобиле.де и то по евтино излиза да си купиш истинско Ферари
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Има от 4000е до 25000е

156 SW '02

Comment

хех Lancia и Ferrari отдавна си имат зайграфка...още пред 40-50-те години Lancia си предоставят състезателния болид във формула 1 и Ferrari веднага спечелват световната титла само като му сменят емблемата със собствена такава...така,че двете фирми отдавна са в прекрасни отношения
              Относно колата това е икона на автомобилостроенето,затова държи още висока цена и така ще бъде,великите творения не се измерват с минали години
              viva alfa romeo

Comment

Мисля че двигатела беше от Феррари Дино ако не греша

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Thema 8.32 се води модела.Мотора е базиран на 208/308, но най странното е че е разработка на Дукати за Ферари по поръчка на Ланча. Реално мотора е с раб. обем 2,9л, а спойлера "изкача" при скорсти над 120 км/ч или принудтелно дори и на място посредством лостче на кормилната колонка - мисля че се управляваше от това за чистачките, но са ми поизбледнели спомените за тая кола. С две думи: Произведение на изкуството!!!

Comment

яката работа манияшки автомобил просто
                    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
                      С две думи: Произведение на изкуството!!!
                      Именно Жалко че няма след това такива разработки на нормални седани или спортни коли .

blacksnoopy , качи някоя снимка
                      Attached Files
                      Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 14:47.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

това нещо, учудващо, дори за самия мене, страшно много ми харесва
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Да... луда е тази. И тук в Пловдив имаше една такава жълта в една авто-къща, но май не за продаване а за документи чакаше или нещо такова. До колкото знам са пуснати в доста ограничена бройка. По случай някакъв юбилей на Ланчия. Надписа е Lancia by Ferrari. Даже после съжалих, че не си поисках да й направим едно кръгче. Хем пича ми е приятел дето ми я отвори а резгахме малко един голф 3 VR6 тогава. Язък.
                          Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 02:53.
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

...не съм и предполагал, че може да има такова нещо...
                            Last edited by Lqnkata; d.m.y г., 20:22.
                            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Има такива ланчии за по 1000евра 1-во щото това все пак е ланчия колкото и цилиндара да е не е Феррари само сърцето е Феррари...2-ро 3.0 не е чак толкова голям обем като се има в предвив че двигателя е феррари ! 3-то с ПРЕДНО Е ! 4-то 200 коня толкова ли са много ? И кво като е в8...ми то маи някоя Делта Интерале ше се окаже по-бърза Имаше такава ланчия в БГ за 6000 лева в мобиле.бг

B&B Racing | bb-racingteam.com
                              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                              X