Известие

Collapse
No announcement yet.

А ИталФест 2007 ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lucky
    ......................................... Нека сега да е някъде другаде де не повтаряме Какво ще кажете
    Това има и плюсове и минуси. (старото място)
    + Ако е на старо място знаем с какво разполагаме
    +Можем да се поучим от предните грешки на това място
    +Можем по добре да направим програмата
    +Можем по добре да организираме нещата

- Вече е правено там
    - Минусите които сме установили от предния фест за същото място и не могат да се заобиколят
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
      Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
      ....... от тая раота
      добре, няма да се бъркам!
      голфа ша на закара ли до там, че на алфата и нямам доверие вече
      айде решавайте къде и да отиваме ... където кажете там ша бъде!
      не няма да ни закара щото собственика му е приключил с посещението на подобен род сбирки
      а на алфа да имаш доверие значи тряя си доста сериозно "фъф клупъ" демек мръсен сектант остаи ма мене ам земи събираи кинти че с тоя фест на 500км щи тряят пари за път за спание(някое хотел4е за по 50 кинта на вечер) за пътна помощ на връщане ааа и за съединител преди да си тръгнал бе с две думи за ходенето на фест "голям филм си е "

Comment

а за Габрово какво ще кажете? имам познати които имат писта там, правят драг състезания събота и неделя... мога да проуча нешата и да ви свържа евентуално ако имате интерес...
        Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

@gh0str1d3r
          измори ме с тоя ник. ...
          дай някакво конкретно предложение?
          100 - 200 човека къде да спят ? Хотел, къмпинг ...?
          Условия на пистата и около нея?
          Иначе няма лошо в Габрово да е стига да има на кой да му устиска на .... да се хване с тая организация.
          ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

В Габрово НЕ може да се спи( хотел балкан е зле, малкия частен хотел е скъп) Мога Балани (10км от Габрово )или Трявна да уредя хотела- в Трявна е по голям голям е ,но пак не е в самия град Габрово а на 25 км от града иначе пистата става но мисля ,че още не е озаконена и там ходят и се състезават нелегално и просто полицията се е съгласила там да не ги гони щото иначе са на пътя и правят глупости
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Ами ако може да се уреди Линейка и Пожарна на пистата. Разрешение от КАТ. (то всъщност ако е частна пистата може да не трябва)
              Иначе Трявна е наблизо и може да нощуваме там (който ще нощува де - може да има хора и само за събитирто в събота)
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Това градче Долна баня не е ли това градче дето приема боксовете и базите на РАЛИ България,а на около ливади за любителите на палатки,дето се строи почти цял град с голф игрища,дето има минерални бани и басейни с минерална вода,с почивни станции в полите на Рила планина кадето почиват отбори като Левски и ЦСКА,има си заведения(дори и за хранене),пътна помощ,полиция,болница хотелчета,близо е до Боровец,имаше май малко повече РОМИ (но на мен лично не ми пречат)
                Къде съм АЗ,Къде сте ВИЙ ?!?

Comment

Първоначално публикувано от Orther
                  Това градче Долна баня не е ли това градче дето приема боксовете и базите на РАЛИ България,а на около ливади за любителите на палатки,дето се строи почти цял град с голф игрища,дето има минерални бани и басейни с минерална вода,с почивни станции в полите на Рила планина кадето почиват отбори като Левски и ЦСКА,има си заведения(дори и за хранене),пътна помощ,полиция,болница хотелчета,близо е до Боровец,имаше май малко повече РОМИ (но на мен лично не ми пречат)
                  + ей тва

http://www.airportdb99.com/
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                    Първоначално публикувано от Orther
                    + ей тва

http://www.airportdb99.com/
                    + и ВИНПРОМ"Долна баня" 1л. водка 2.30лв

Comment

там сме били
                      сега нямам път към габрово но ще попитам за координати на пистата
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp
                      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

@!WhitePower

имаш предвид на Междене на пистата ли ? За Габрово,защото друго такова на близко маи няма или аз поне незнам

Иначе в Трявна хотел-а е голям Хотел Панорама,и ще събере всичките гости които ще идват.
                        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                        EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                          там сме били
                          Каква е идеята на ИталФеста,да опознаеш Родината или да се създаде традиция

Comment

Долна баня е едно от местата фаворити, Централно разположено, има хотели , има писта - самолетна.
                            Добре си изкарахме 2005 там

Сега да видим как е положението с пистата в момента.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                              Сега да видим как е положението с пистата в момента.
                              Като бях тази година на РАЛИ България условията си бяха добри,а и пистата също,даже има построена и автомивка до пистата!

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                                Централно разположено
                                да, прав си ... това е най централното място в България...
                                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
                                X