Известие

Collapse
No announcement yet.

А ИталФест 2007 ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Cvetelin
    Първоначално публикувано от BatVas
    Централно разположено
    да, прав си ... това е най централното място в България...
    пич дай предложение,стига само си пунтирал

Comment

Първоначално публикувано от MrX
      Първоначално публикувано от Cvetelin
      Централно разположено
      да, прав си ... това е най централното място в България...
      пич дай предложение,стига само си пунтирал
      къв е смисъла да се дават предложения като така или иначе две са девстинациите - бяната и калояново...
      колко хора предложиха- Плевен Габрвово и т.н , но там няма хотели и други работи
      кажи какво искаш да ти предложа .... ето предлагам ти Русе ,,,, както вече знаете има писта, има мотели , хотели и т.н.
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

предлагай

Comment

Първоначално публикувано от MrX
          предлагай
          и какво?
          да съм казал нещо против габрово?
          казах, че долна баня е в центъра на България
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Тъпо е да се спори за глупости!Точно ние дето няма да направим нищо и няма да дадем и една стотинка по организацията,където и да се проведе я отидем я не,и накрая винаги ще се намерят косури да оплюем това-онова(този или онзи) пък и сме с претенции!!!Дайте да го направим в Сливен,там има една 164ка която смятам да закупя и тъкмо ще съчетая полезното с приятното!

Мисля че BatVas го е казал най-добре:

главните спонсори и миналата година предпочитаха да е в София феста.......пак го направихме на по централно място (Пловдив), че с автовоз Спайдъра до Калояново, с тир сцената до Калояново, транспорт за озвучаването и Ди Джей и още няколко организационни ходения на място от членове (с личните коли и с лични пари)
            Просто за да има що годе угодия , дори не изпълнихме искането на спонсори да е на божурa (Sofia)

Иначе в момента не е решено със сигурност - ако имате добри предложения - казвайте. Ама не да кажете град , а конкретно.

Място - да е удобно да се съберат много коли, да има писта или поне доста настилка по която да се движат колите, колко струва, кой осигурява - химически тоалетни,полиция, пожарна , павилиони за продажба на бири, кебапчета , безалк и т.н.т - неща ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за събирането на едно място на 400 човека. С кого да говорим за да резервираме същото и да подпишем договор. Щото от там пък почва печатане на листовки, реклама в медии и т.н.т
            Хотелска база - минимум 100-150 места
            Къде съм АЗ,Къде сте ВИЙ ?!?

Comment

На мен ми е все едно къде ще е Италфеста. По-важно е кога ще е, защото работата ми е малко шибана и не мога да планирам повече от ден-два напред...
              Сливен - не е зле, но лично аз предпочитам да е някъде по-надалеч (за разлика от повечето колеги по-горе).
              Габрово - миналата година правихме националната среща на ФИАТ в местността Узана. Хотели колкото щете там, поляни - много, само че няма писта (ако държите да има някакво шоу с колите).
              Според мен Калояново или Долна баня си е добре.

Alfa_user - пак ли те прехвърлиха, бе човек? Гледам сега си в Пловдив. Съсипаха те от местене
              Lancia Thesis 2.4 JTD 20v/Lancia Lybra 1.9 JTD/Citroen C2
              Ex: FIAT Croma 1.9mJTD/Lancia Kappa 2.0 20v CNG/FIAT Bravo HGT 2.0 20v/Lancia Dedra 1.8 SW/Lancia Delta HPE 1.8 16v VVT/FIAT Tempra 1.8/FIAT 124 (made in USSR)

Comment

Immortal - Не е лека съдбата на войника
                Колкото до Феста - времето си тече неумолимо, а ние все още не знаем къде и кога ще бъде. Все пак голяма част от хората не могат да си планират пътуването и евентуално почивни дни в последния момент... Знам, че в раздела за членовете сигурно има вече някакво инфо, но все пак моля УС да публикува малко информация и за простосмъртните фенове
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Immortal - Не е лека съдбата на войника
                  Колкото до Феста - времето си тече неумолимо, а ние все още не знаем къде и кога ще бъде. Все пак голяма част от хората не могат да си планират пътуването и евентуално почивни дни в последния момент... Знам, че в раздела за членовете сигурно има вече някакво инфо, но все пак моля УС да публикува малко информация и за простосмъртните фенове
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                    Immortal - ...Знам, че в раздела за членовете сигурно има вече някакво инфо
                    Мисуиш уи Но Италфест ще си има и просто е нужно търпение, докато се огласи инфото
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                      Immortal - ...Знам, че в раздела за членовете сигурно има вече някакво инфо
                      Мисуиш уи Но Италфест ще си има и просто е нужно търпение, докато се огласи инфото
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Според мен най добрите предложения са на Калояново и Сливен
                        Мога да ви кажа че на Калояново на ЕММА 2007 бях там и беше супер яко.Бяхме се сабрали барбекюта бири и после си спахме по колите там.

Comment

Мога да ви кажа че на Калояново на ЕММА 2007 бях там и беше супер яко.Бяхме се сабрали барбекюта бири и после си спахме по колите там.

Comment

Първоначално публикувано от nikolai_slavista
                            Ако огледаш малко сайта и форума ще видиш че сме правили фест на Калояново - така че сме запознати какво е

А относно тези които искат да знаят със сигурност дата - ами какво да Ви кажа - те собствениците на писти не смеят да ни кажат дали са свободни тогава - ай сега кажете как да поемем ангажименти да Ви кажем конкретно място и дата
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от nikolai_slavista
                              Ако огледаш малко сайта и форума ще видиш че сме правили фест на Калояново - така че сме запознати какво е

А относно тези които искат да знаят със сигурност дата - ами какво да Ви кажа - те собствениците на писти не смеят да ни кажат дали са свободни тогава - ай сега кажете как да поемем ангажименти да Ви кажем конкретно място и дата
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

СТАРА ЗАГОРА!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                                X