Ами от Фиатския форум със сигорност ще има доста представители.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИталФест2007-Стара Загора...06-Октомври-Дискусия
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от castelloЩе има ли конкурс за Мис Итал Фест.Имам много добра участничка и то и тя кара италинка>>>ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Аз искам да задам въпрос към членовете на УС на КАРБ.
Тази година ще се изпращат ли рекламни листовки из провинциалните градове за рекламиране и популяризиране на Италфест 2007?
Ако да - за съм готов да разпространя известно количество из Кърджали и региона, че напоследък марката и тук взе да става "fation"AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Първоначално публикувано от Z:)mАз искам да задам въпрос към членовете на УС на КАРБ.
Тази година ще се изпращат ли рекламни листовки из провинциалните градове за рекламиране и популяризиране на Италфест 2007?
Ако да - за съм готов да разпространя известно количество из Кърджали и региона, че напоследък марката и тук взе да става "fation"ще те имаме предвид
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment