Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест2007-Стара Загора...06-Октомври-Дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и аз искам... че за пръв път ще ходи на фест
    пиши ме и мене ако ще правиш
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Първоначално публикувано от Cvetelin
      и аз искам... че за пръв път ще ходи на фест
      Засега няма да правя , сори ... ама ако има мегдан , ще пусна темичка за случая

Comment

• Първоначално публикувано от jorko
        Първоначално публикувано от Cvetelin
        аз немога да си обясня как се занима с тия стикери и то два пъти,много човещинка има в теб и търпение

Comment

• Първоначално публикувано от MrX
          Първоначално публикувано от jorko
          Първоначално публикувано от Cvetelin
          аз немога да си обясня как се занима с тия стикери и то два пъти,много човещинка има в теб и търпение
          Не знам какво да ти отговоря , но не му е тука мястото за това ..не и в тази тема

Comment

• Ами живот и здраве за сега нямам никакви ангажименти и ще съм на линия надявам се с още 2-3 ма приятели с италианки :P
            Много ме е яд, че няма пак да е в Пловдив Сега като е в Ст. Загора ми беше много по удобно да пътувам от Севлиево, а аз ще съм в София
            80лв. бензин.... еххх студентска мъка

П.П Jorko нещо стикерчета за именца Мисля, че и още хора ще имат желание..ако решиш нещо...Аз съм многоо твърдо сигурен :P
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI
              Ами живот и здраве за сега нямам никакви ангажименти и ще съм на линия надявам се с още 2-3 ма приятели с италианки :P
              Много ме е яд, че няма пак да е в Пловдив Сега като е в Ст. Загора ми беше много по удобно да пътувам от Севлиево, а аз ще съм в София
              80лв. бензин.... еххх студентска мъка

П.П Jorko нещо стикерчета за именца Мисля, че и още хора ще имат желание..ако решиш нещо...Аз съм многоо твърдо сигурен :P
              Ти па 80-много икономично
              На мене една стоянка не ми мърда
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
              Alfa Romeo 33

Comment

• Абе всичко хубаво и смешно...Ама като сметнах 150лв. не ми мърдат и то при ограничен режим...И още от сега се чудя дали ще мога да си позволя този трип
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

• Доста хора по тази причина не идваха и предните години за съжаление, но все пак това си е веднъж в годината ...
                  А и е за самите нас, какъвто си го спретнем такъв
                  ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• За листовките е ясно - ще чакаме да се свържете с нас. Сега обаче ме вълнува следния въпрос:
                    - няма ли някой да постне карта на мястото на събитието, за да знаем все пак как да стигнем до там? Мисля, че ще е полезно, особено за хората, които не познават много добре околностите на гр. Стара Загора

EDIT
                    ...и искам тука да допълня, макар че е по повод на една др тема в един друг раздел. Мисля, че всички съфорумници и участници в тазгодишния Италфест, ще бъдат... да го кажа "удовлетворени" да видят на живо някои наистина уникално направени автомобили, от признати вече и утвърдени фенове на марката... Имам предвид бат' Еньо, Лукан-доктора, Живко, Бобо... а може и да има др, за които аз все още не съм чувал и не познавам. Някои от вас вероятно познават лично споменатите хора и са виждали на живо колите им, но останалата , по-голямата част едва ли са имали това щастие .
                    Момчета, ще се радвам ако потвърдите участието си във феста ...а и не само аз, предполагам
                    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m
                      За листовките е ясно - ще чакаме да се свържете с нас. Сега обаче ме вълнува следния въпрос:
                      - няма ли някой да постне карта на мястото на събитието, за да знаем все пак как да стигнем до там? Мисля, че ще е полезно, особено за хората, които не познават много добре околностите на гр. Стара Загора
                      Мястото е лесно намираемо ... видиш ли Зарата , гледаш вдясно/ идвайки от Хасково предполагам/ и ще го видиш

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m
                        .... Имам предвид бат' Еньо, Лукан-доктора, Живко, Бобо... а може и да има др, за които аз все още не съм чувал и не познавам. Някои от вас вероятно познават лично споменатите хора и са виждали на живо колите им, но останалата , по-голямата част едва ли са имали това щастие ....
                        малиии, как може да пропуснеш тоз дето писа след тебе и адаша му

Comment

• Само не разбрахме на кой хотел се е спрял УС, и от кога тече срока за резервациите ... че то временцето не чака никой. Ей го де е 6-ти Окт...
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• да да и аз се чудех?!?!?!? да не стане беля нещо със хотела, че имало празник на града тогава и.....
                            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Първоначално публикувано от proper
                              да да и аз се чудех?!?!?!? да не стане беля нещо със хотела, че имало празник на града тогава и.....
                              Палатков лагер не сте ли виждали

Comment

• Ами дано се намери хотел за пове4е от хората(ако може за вси4ки най-добре), а и дали някой търси
                                AR 166-ex, FIAT Coupe VFD-ex

Comment

Working...
                                X