Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест2007-Стара Загора...06-Октомври-Дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ба тия летящи коли
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от proper
      Първоначално публикувано от Kuku
      Първоначално публикувано от netsurfer
      Колона от Алфи по новата магистрала
      що що??
      други коли немогат ли да се движат по магистралата тогава
      Ама заповядайте, моля ви се
      само дръжте най-дясната лента, че да може да прелитаме спокойно
      хехеехе
      ще ви видим къде ще летите.

Аве вие с тия Талиански баракуди може ли да минете магистралата без да спирате за зареждане

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
        ба тия летящи коли
        разбирам да бяха някоя ланча HF с летящо слонче отпред, ама ....

Comment

• Първоначално публикувано от netsurfer
          Първоначално публикувано от proper
          Първоначално публикувано от netsurfer
          Колона от Алфи по новата магистрала
          що що??
          други коли немогат ли да се движат по магистралата тогава
          Ама заповядайте, моля ви се
          само дръжте най-дясната лента, че да може да прелитаме спокойно
          хехеехе
          ще ви видим къде ще летите.

Аве вие с тия Талиански баракуди може ли да минете магистралата без да спирате за зареждане
          Може бре носим си туби винаги
          А иначе зареждам само с бургерчета от МкДоналдс по пътя. В София никога не ям, но като тръгна на път и ми се услаждат
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• А да има някой заклет трезвеник?? Петък вечерта да ни прибере от Стара Газора

А иначе зареждам само с бургерчета от МкДоналдс по пътя. В София никога не ям, но като тръгна на път и ми се услаждат
            а вие кога ще тръгвате, аз мисля петък сабахлян

Comment

• Първоначално публикувано от netsurfer
              А да има някой заклет трезвеник?? Петък вечерта да ни прибере от Стара Газора

а вие кога ще тръгвате, аз мисля петък сабахлян
              Ще се разберем. Ще се съберем на групи, както винаги
              Петък сутрин, после вечер друга...
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Групата потегляща в петък сутринта ще има за задача да поприготви това-онова за събота
                Между другото, аз също съм ЗА петък сутринта
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku
                  Групата потегляща в петък сутринта ще има за задача да поприготви това-онова за събота
                  Между другото, аз също съм ЗА петък сутринта
                  Подготвоквата да е прецизна моля....бирата студена кебапчетата добре опечени
                  Punto HGT

Comment

• ... и все още, нито един от по-запознатите, не сложи едно кръстче в/у някоя карта, обозначаваща мястото на събитието... ей тъй, за успокоение на мераклиите, че няма да пропуснат феста, щото през това време са се лутали из околностите на Ст. Загора...

П.П.
                    обяснението от сорта на "хващаш по околовръстното и ще го видиш отдясно /респективно отляво/, въпреки че благодарим и за това обяснение, ми напомня на една моя случка от студентските години:
                    - за 8-ми декември решихме да ходим във Велинград - х-л "Клептуза". На влизане в града попитахме едно момче... да ни упъти.
                    Обяснението: "...бате, все направо-направо и... изведнъж У лево!!!"
                    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m
                      ... и все още, нито един от по-запознатите, не сложи едно кръстче в/у някоя карта, обозначаваща мястото на събитието... ей тъй, за успокоение на мераклиите, че няма да пропуснат феста, щото през това време са се лутали из околностите на Ст. Загора...

П.П.
                      обяснението от сорта на "хващаш по околовръстното и ще го видиш отдясно /респективно отляво/, въпреки че благодарим и за това обяснение, ми напомня на една моя случка от студентските години:
                      - за 8-ми декември решихме да ходим във Велинград - х-л "Клептуза". На влизане в града попитахме едно момче... да ни упъти.
                      Обяснението: "...бате, все направо-направо и... изведнъж У лево!!!"
                      колегата май не внимава много а?!?

Comment

• Нещо вече не работят линковете - ето снимка
                        sigpic

Comment

• Колеги, аз в събота ходих до пистата. Идвайки от София преди с.Богомилово пътя завива надясно, това е околовръстното на Ст.Загора. Карате по него около7-8км и следите за табела "Хасково" надясно, пада се втората или третата отбивка надясно след Богомилово. Пътя по който се движите минава над пътя за Хасково, Вие се отбивате надясно и слизате на хасковския път - дву лентов с разделител по средата. след около 1км. пътя става нормален (без разделител). Точно там има табела "Летище Стара Загора" наляво. Завивате и след 30м сте на летището. Преди отбивката ще видите табели за конна база и Агро-нещо си сочещи надясно.

Comment

• ...с риск да стана досаден:
                            - а рекламните листовки? ...или бях отпратен в забвение?
                            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m
                              ...с риск да стана досаден:
                              ще има
                              за жалост ще са готови днес или утре

Comment

• [quote=голямата риба]
                                Първоначално публикувано от "Z:)m":3h69oymp
                                ...с риск да стана досаден:
                                ще има
                                за жалост ще са готови днес или утре[/quote:3h69oymp]

Ми и аз чакам, и един двама голеги от Фиат форума подпитват и те...
                                Ама си мълча щото 2 пъти питам - глас в пустиня. Викам да не ми се скарат нарая
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Working...
                                X