If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за ПролетенСъбор2008, гр. Велико Търново
Много от далече мислим,всички.Според мене след нова година тогава да се решава всичко.Ако е за Велико Търново,с каквто можем ще помогнем нашата група във ВТ.Иначе Йон каза,ако сме по малко Арбанаси ако не,Търново.
Viva, Търново, Viva, боляри! Там е мястото - в центъра на България! Писта не ни трябва - събора е за сплотяване на колектива и да не си забравяме физиономиите
Viva, Търново, Viva, боляри! Там е мястото - в центъра на България! Писта не ни трябва - събора е за сплотяване на колектива и да не си забравяме физиономиите
Че давайте да го правим по рано,тогава какво ще чакаме Пролетта.Колкото повече събирания,толкова по добре,повече веселие,емоции и прочие.
Нашите събори са малко по различни, ние обичаме да сядаме на хубава и много дълга маса....
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Май месец са баловете,аз си има абитуриент ,ако е началото на месеца-ок за мен .А хотели гледайте,че ние за мото събора тази година спахме в "Янтра" за 110 лв
Ако направите и по рано тази година събор,ще е също добре
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка! Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Comment