Здравейте а Фиат фенове ще могат ли да участват?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за ПролетенСъбор2008, гр. Велико Търново
Collapse
X
-
Сложно е, ще ви обясниме на събора като седнеме на масата
пс: Естествено, че всички са добре дошли.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Я и аз да се включа.Петко,мисля че ще е добре отсега да определим дата,за да можем да направим тук добра организация от една страна,и от друга всеки да има на разположение няколко месеца да си подготви нещата така,че да е свободен на определената дата.Защото времето тогава е такова,че всеки тръгва нанякъде,и да не се налага в последния момент да търси начини.
А пък и организацията да е качествена2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от wrcЯ и аз да се включа.Петко,мисля че ще е добре отсега да определим дата,за да можем да направим тук добра организация от една страна,и от друга всеки да има на разположение няколко месеца да си подготви нещата така,че да е свободен на определената дата.Защото времето тогава е такова,че всеки тръгва нанякъде,и да не се налага в последния момент да търси начини.
А пък и организацията да е качественаНо не, че един хотел и един ресторант са някаква мега-организация, ама се пак
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Организация си трябва от сега, защото мисля да имаме и гости от други държави.
Като дати мисля, да хванеме почивните дни на 23-24-25..Май....другия вариант е седмицата преди това или след това. Може да ги по-обсъдиме малко и след това да пуснем една анкета да видиме кое от трите предполжения е най-изгодно за повечето хора.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
Comment
-
На мен ми се струва че 16-17-18 май ще е по-добре,защото тогава още не са започнали баловете,ама най-добре наистина една анкета да се пусне.2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от wrcНа мен ми се струва че 16-17-18 май ще е по-добре,защото тогава още не са започнали баловете,ама най-добре наистина една анкета да се пусне.Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Аз съм за събора ма мисля да туриме "БАН" за събора на някой потребители заради които като ходиме във Варна носиме шапки на опел да не ни познаят0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от BoboАз съм за събора ма мисля да туриме "БАН" за събора на някой потребители заради които като ходиме във Варна носиме шапки на опел да не ни познаятsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBПървоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от BoboАз съм за събора ма мисля да туриме "БАН" за събора на някой потребители заради които като ходиме във Варна носиме шапки на опел да не ни познаят'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBПървоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от BoboАз съм за събора ма мисля да туриме "БАН" за събора на някой потребители заради които като ходиме във Варна носиме шапки на опел да не ни познаят_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment