Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение за ПролетенСъбор2008, гр. Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тука ще е бре,или някъде в околностите.

2-рият вариянт вярно е супер цялото ако го заемем,ресторант басейн всичко.Цените са други неса като посочените...
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaRomeo
      Тука ще е бре,или някъде в околностите.

2-рият вариянт вярно е супер цялото ако го заемем,ресторант басейн всичко.Цените са други неса като посочените...
      ми щом си убеден че ще е там ... пущай тема да четете хората ...
      да видим ако се съберем хора да запазим всичко ...

напиши датата и дните ... и давай да гласуваме
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Братле,ако зависи от мене да съм го направил вече.Ще се чуя довечера
        със Петко,и ще пускаме крайно време е няма за кога да чакаме.
        Защотото ще изпуснем всичките хотели....

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

Братле,ако зависи от мене да съм го направил вече.Ще се чуя довечера
          със Петко,и ще пускаме крайно време е няма за кога да чакаме.
          Защотото ще изпуснем всичките хотели....

че на вас не ви пречи да знаете оринтировачни бройки...
          а иначе си говорете...

пс. тез имат ли готовност за големи групи на 1 път...
          да не стане като в стара загора... да няма къде да ядем
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Нема да умрем от глад Гората е на близо,носете си пушки може и на лов да се пуснем :P

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

• нещо знае ли се вече със сигурност за събора...пак станаха 100 теми...
              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Първоначално публикувано от Kamen666
                нещо знае ли се вече със сигурност за събора...пак станаха 100 теми...
                Нали си има най-отгоре тема за Летен Събор ВТ 28-29 Юни с осигурен хотел, спане 10 лв, ядене 25 лв..резервации самостоятелно и така нататък АЛфаРомео е казал всичко, от което мисля, че летен събор ще има...
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Да, ама няма да е лошо колегите да обявяват публично дали са резервирали стая, понеже на думи и писане е едно, а накрая може да се окаже, че ще се съберем 5 човека
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku
                    Да, ама няма да е лошо колегите да обявяват публично дали са резервирали стая, понеже на думи и писане е едно, а накрая може да се окаже, че ще се съберем 5 човека
                    Именно...аз за себе си не мога да кажа отсега, че моята работа е "..от днес за утре..." и затова...Хубаво беше AlfaRomeo да пусне една бланка и там да се записваме всички заедно (брой легла) и после носи и резервира, ама май не стана тая работа. И все пак ако наистина има някой който вече е резервирал нека да казва....А аз предлагам на AlfaRomeo да събира всички резервирали в един пост и така нагледно да се вижда всичко...Остава месец и половина...

Comment

• Бях писал в темата,който резервира да пише,за да се знае някаква бройка.

Преди това заради това бях писал темата "Ориентировъчна бройка..." да се разбере,горе долу колко човека имат желание и биха дошли.

Така е най добре всеки да си се записва...аз немисля,че с всеки трябва да се занимавам поотделно да му правя резервация,че той неможе да набере номер и за 2 думи да си запази...

EX`146 2.0 TD
                      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Бях писал в темата,който резервира да пише,за да се знае някаква бройка.

Преди това заради това бях писал темата "Ориентировъчна бройка..." да се разбере,горе долу колко човека имат желание и биха дошли.

Така е най добре всеки да си се записва...аз немисля,че с всеки трябва да се занимавам поотделно да му правя резервация,че той неможе да набере номер и за 2 думи да си запази...
                        Ставаше дума не за всеки поотделно да ходиш, а да се направи списък с желаещите и след това този лист просто го занасяш в хотела примерно на 14 Юни. До тогава всеки може да си помисли добре, да прецени и да се освободи от работа. Един списък със желаещи за резервация има много по голяма сила и е една доста добра представа кой ще дойде, от една тема с ориентировъчна бройка, където всеки е писал квото му дойде. Но както решите ...

Comment

• Добре,каквото кажете това ще направя,всички да сте доволни.

Давайте пускайте темата със сигурните хора,колко човека какви стай,кой с кого ще спи всичко и от мене нямате проблем!

EX`146 2.0 TD
                          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Добре,каквото кажете това ще направя,всички да сте доволни.

Давайте пускайте темата със сигурните хора,колко човека какви стай,кой с кого ще спи всичко и от мене нямате проблем!
                            Дани, давай списъка с каките и ще ти кажа с коя искам да съм в стая
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt
                              Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                              Добре,каквото кажете това ще направя,всички да сте доволни.

Дани, давай списъка с каките и ще ти кажа с коя искам да съм в стая
                              Скъпо,ще ви излезе с тея каки Пък и жени ако разбере,мене ще пердаши така че за тебе НЕ

EX`146 2.0 TD
                              EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Колеги,нека хората които се занимават с организирането на събора ако има такъв да напишат в една тема която ако трябва да се заключи,Има ли събор или не,дата,място,резервации и така на татък,че от тази тема 10 стр. вече му загубих края

Благодаря
                                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
                                X