Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение за ПролетенСъбор2008, гр. Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ne0
    Първоначално публикувано от KGB
    Дайте някакви сериозни предложения за хотел около Велико Търново...като гледам за началото на Юни месец.
    бе юни е лятото бе италфеста декември ли ще е
    ахъ...

според мене тря да бягаме от баловете....
    ша бъде лудница....

най добре да е преди тях
    тоест средата на май месец...

така ще имаме свобода няма да е лудница, ша мое спокойно да си резервираме хотел и т.н.

така мисля поне, че ще е добре
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Е то средата на май са си баловете!
      www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
        Е то средата на май са си баловете!
        напротив баловете започват към 23 май.... + - 1, 2 дена

аз говоря 15,16 някъде там.,... където има събота и неделя

Comment

Колеги вижте го този хотел и вижте какви неща предлага може да ни хареса,аз го открих в нета http://trapezitca1902.com/ ето и още един хотел http://hotels-bg.com/svetagora/
          Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
          The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Вижте кво,Петко ли,не знам кой да каже точна дата,за да можем да търсим свободен хотел за конкретна дата.Щото така без никакво точно решение,НЯМА КАК да запазим хотел.И нека това да стане възможно най-скоро,защото ей на,единия много удобен вариант за провеждане на събитието ,вече е зает от колегите от Пежо клуб.Така,че ако се окаже че сме на различни дати с тях,можем да запазим същия хотел.Имайте предвид,че тук хотели бол,но такива които могат да ни свършат работа,аз се сещам за не повече от 3-4 Мислете бързо да не стане късно
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V
            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

и не само хотелите защото има и хора като мен които няма да имат финансовата възможност да останат за по дълго но поне да присъстват за основната част различните дисциплини драг маисторско шофиране итн... както беше във стара загора
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Дати изберете една от двете 19 и 20 април или 26 и 27 април

Comment

Само да изясно едно преди да е станало объркване....Пролетния Събор е събор, не е италфест. Тоест шанса да има майсторски и т.н. е почти нулев....ще има посещения на разни места и т.н.

За конкретна дата колеги как да кажа....В Събота късно вечерта или в неделя може да мина през В.Търново и да се разберем.

Датата зависи много от хотела който ще изберем. Да речем харесваме хотел Х, а той е свободен на 10-12Май...или 4-6 Юни (примерни дати давам)....така, че избиреме между тези дати.

Най-много зависи от вас, да минете да говорите с възможните хотели и да решаваме.

За нашето мероприятие най-добре ще е хотел в околоностите на В.Търново...на някое китно място.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                    ....За нашето мероприятие най-добре ще е хотел в околоностите на В.Търново...на някое китно място.
                    Демек - Арбанаси
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от KGB
                      Някъде около там трябва да е...нещо обаче не можем да намерим сносен хотел за 70-100легла и прилични цени за нормален хотел.
                      Ей тука са повечето хотели в Арбанаси:

http://www.velikoturnovo.info/id-139/ho ... si_bg.html

Обаче са с около 30-тина места всеки, така че може да се резервират 2 или 3 от тях.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• добре де не е ли по-добре първо да се уточни датата аз предлагам 3 май(събота),защото следващите съботи може да се заработват заради празниците ,пък и тогава се падат повечко почивни дни
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• От 22-23 май до към 26-27 - забравете ... Моя бал е на 24, на 23 има също, както и на 25, на 26 не съм сигурен ...
                          Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                          Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

• бе аз незнам на някой да не му харесаха баловете в слънчев бряг..... супер си еее направо на баловете да го направим както си беше миналата година

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• За Събора който го интересуваше,малко информация да дам.

Хотелите които са проверени са заети за датите който искаме ние тоест от средата на Май до началото на Юни.Хотелите който могат да ни съберат,и който са с добри условия сa...

1. http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=804 добър е хотела..
                              2. http://www.manastira-bg.com/ този за мен е най добрия вариянт..
                              3. http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=797 има много място,за спане.И голям паркинг.

2 рия вариянт е свободен за 21 Юни.
                              3 тия вариянт за свободен,за 24.05 и за 07.06...Но това което ми пр едлагам сигурно няма да удолетвори всички.Има стай който неса отремонтирани,стари са.
                              1-вия праз Май е зает само Юни може (дори вече може и да е зает)
                              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                              EX`146 2.0 16v TS

Comment

• втория вариант не е лош ... цените са добри..
                                ако може да се резервира цялото т.е. да видим колко хора ще идват...

най добре е да се пусне тема (анкета) да видим долу горе колко човека ще идват...

ромео пусни анкета и виж бройки и тогава говори вече за регистрации

и нека клуба да каже последно в търново ли ще бъде или както Нено вика ала бала варна нещо

Comment

Working...
                                X