Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест 2008 - свободна дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MainaCore
    Напълно подкрепям Шокса за Калояново!!! Как другите клубове всяка година си правят там мероприятията и става яко, а ние трябва да обикаляме от град на град.
    Не то няма нищо лошо да се обикаля България даже е много хубаво,но просто няма толкова места който да са добре подготвени.А пък и си е по справедливо за всички фенове,на теб ти е екстра ама ти си от Пловдив и ти е близко ами тези от далечните градове като трябва всяка година да прекосяват България то накрая им писва затова трябва да се измисли вариант поне 99% от хората да са доволни
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Пловдив - център на България и най-удачен компромисен вариант за всички. Калояново си е много подходящо даже!
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
        Пловдив - център на България и най-удачен компромисен вариант за всички. Калояново си е много подходящо даже!
        Това ми харесва.. пък и ще мога да дойда
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Айде моля ви се не с този бългаски манталитет.
          Ако е до Пловдив ще дойдете, а ако е до София няма да дойдете ли??? Аз и във Варна бих отишъл на италфест - първи ще ми е, но идеята според мен не е да е най-близо до повечето от нас, а да е на УДОБНО ЗА ЦЕЛТА МЯСТО!!!
          Не съм стъпвал на Калояново, но това което написа Шокса ми хареса и при положение че мястото го позволява - защо не там?!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз и преди казах, но не помня къде
            Най-добре да направим едно турне, след нормалния "ИТАЛФЕСТ" - "ДОМАШЕН ИТАЛФЕСТ" - вдигаме се кой от къде може и обикаляме цяла България с преспивания в дома на всеки желаещ, който смята че му е далеч нормалния "ИТАЛФЕСТ"
            Така всеки ще има свой собствен "ИТАЛФЕСТ" без да е ставал от дивана.... даже може да му напазаруваме на идване
            sigpic

Comment

Персонално викаш да ги радваме мързеливците ?
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Що не - 20-30 коли пред блока, горе купони два дена и се изнасяме към следващия
                Сека седмица ше е абитуриентски бал
                sigpic

Comment

След 20-30 коли и 50 човека на гости за 2 дена - на всеки после ще му се струва близо истинският фест - е па може и на луната да го правим.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Нема угодия
                    sigpic

Comment

Спамера вика дръжте спамера това знаете ли го ?

Comment

На кой Че викаш спамер ти бе, ааааалааааанколуууууу
                        Нема обиждаш ПрУф
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                          На кой Че викаш спамер ти бе, ааааалааааанколуууууу
                          Нема обиждаш ПрУф
                          Няма,няма проблем с мафията нейскам да си имам работа
                          Айде първия ИталФест да е унас даже ще е най-актуален

п.с. Най-очтиво моля някой мод да позачисти темата Благодаря

Comment

Момчета, не че бих дошъл щото е в Пловдив не бих утишал щото е някаде другаде, просто малцина знаят че книжката ще ми излезе малко след феста и ми се стори удобно просто. На следващия вече освен на луната утиаме кадето и да е
                            Ма вчера на ТГВ срещата си говорихме за доводите от миналия пловдивски фест и категорично няма да е на Калояново
                            landikar
                            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Аз пък си мисля че колегата ShoxXx е прав. Там е място обособено точно за такива мероприятия, не виждам къде другаде! Ако някой знае такова място нека да го каже къде е, а не само да си спорим - дали на Калояново или не!
                              Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

на Калояново имаше много големи проблеми с настаняването на хората, почнали сте да забравяте.

Хисар е далече, хотелите в добро състояние са малко, и скъпи

да не говорим пък как се отнесе с нас собственика на пистата тогава

това са все неща които не може да не се отчитат при организация на мероприятие от подобен мащаб
                                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                                X