Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест 2008 - свободна дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Собственика си гледа интереса. Тогава нямаше черно на бяло нищо подписано. Ако имаше документ, той нямаше какво да каже и това е. Това е най-дребния проблем.

А относно настаняването.

Ами аз пътувам до Калояново по 2 пъти на месеца и от Пловдив до Калояново са 15мин с кола по ограниченията. Хисар е близо - никак не е далече.

Вальо ти очакваш хотела да е пред пистата примерно и да събере всички, които искат да дойдат ли?
    www.facebook.com/workshox

Comment

И още нещо: как пък далеч по-малки и неопитни клубове си организират мероприятия на Калояново, а на КАРБ да му е сложно?

Comment

Аре бе, нЕма ли нЕкой да пита Шокса, той к'вО е направИл за тоя клуб и щО не го е направИл по-добре, като знае толко мнОо
        sigpic

Comment

феста на калояново е организиран от мен и Петко, най вече от гледна точка настаняване и организация! в тоя фест съм запознат с всеки дребен детайл, така че не говоря наизуст (за разлика от феста в стара загора където нямам участие наистина)

хисар е на 40км от пистата по крив вълнообразен път, и пак казвам има само 2 прилични хотела, на безумни цени, които са и ПЪЛНИ освен всичко друго

ако ФВ клуба могат да спят по почивните станции и балнеосанаториумите, на които с Петко се нагледахме, то правоверния алфист няма да го подложим на това)

Пловдив е значително по-близо, но няма къде да се направи "галавечеря" на която всички да са спокойни че могат да си пият и да се приберат без да нарушават закона или недай си боже да стане някоя беля

това не е без значение, не че някой ден не може да се доизглади, но в момента не изглежда добре.

в момента се обсъжда вариант с Авиобаза Лесново, като място за Италфест 2008
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

аз ей сега се прибирам от Хисаря, хубавите хотели са повече от 2,
            тези 2-та старите са доста солени, единия беше 112 за двойка, другия и той подобен, но има доста малки нови хотелчета за по 40-60 лева двойка.
            Но наистина има страшно много хора и трябва да се запази мнооооого по-рано.
            А това лесново не беше ли на Албена Ад?
            И там наоколо къде ще се спи?

Comment

София
              sigpic

Comment

Вальо говориш смешни неща!

Първо един събор не е спането и галавечерята, която винаги до сега е било грубо напиване.

Второ разстоянието между Калояново и Хисаря е точно 18-19км, което можеш да провериш в www.bgmaps.com.

Трето разстоянието от Калояново до Пловдив е 20км и това е ценътрфа на Пловдив.

Има и хотел до самата писта, в който може да има и Галавечеря и не знам какво е притеснението за напиването. В крайна сметка който иска да си изкара добре, да присъства на вечерята не е нужно да се напие безпаметно и да кара след това до хотел, който е на не повече от 15км.

Comment

То, ако става за въпрос, при 150 човека на галавечерята, спокойно може да се наеме и бус за превоз до хотела, който ще е на цена маааксимум 5лв. на човек, да не казвам 2-3лв.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
                    тези 2-та старите са доста солени, единия беше 112 за двойка, другия и той подобен, но има доста малки нови хотелчета за по 40-60 лева двойка.
                    именно че на нас ни трябва обикновено ГОЛЯМ хотел.... малките колко ще съберат

и да, Лесново е собственост на албена АД , да нямаш някоя връзка там
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                      Първоначално публикувано от netsurfer
                      именно че на нас ни трябва обикновено ГОЛЯМ хотел.... малките колко ще съберат

и да, Лесново е собственост на албена АД , да нямаш някоя връзка там
                      имам, ама в самия курорт, за летището няма да мога да помогна, 2 лета съм работил за тази фирма
                      А й сега стават разни размерствания там и незнам колко е актуална познатата ми, въпреки че е племенница на Станев и управителка на 3 хотела.

Аз съм за Сливен, имам си роднини там

А иначе аз невиждам проблем всички да са в един хотел, ако са в радиус 1-2 км един от друг какъв ще е проблема.

На феста в калояново аз спах в Пловдив и беше ОК, там големи хотели БОЛ

Comment

Като говорите за Сливен, там пистата не я ли затвориха полицията? Или се бъркам нещо? А ако говорим за центъра на България всички знаем че е в околноста около Казанлък, но там пък няма писта където да можем да се съберем толкова коли!
                        Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

Колеги, каквото и да си говорим тук и сега, тази година ИТАЛФЕСТ 99% ще бъде в София
                          sigpic

Comment

По пътя на логиката и аз имам причини да мисля така.

Но все пак да изказвам мнение още не е забранено нали?

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                              Колеги, каквото и да си говорим тук и сега, тази година ИТАЛФЕСТ 99% ще бъде в София
                              Това значи че само се хабим клавиатурите ли? Щом се знае защо не започне да се работи по организацията а не да си чешем езиците
                              Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

Шоки, кой е казал да не изказваш мнение?
                                Даже мнението ти е задължително, поред мен
                                sigpic

Comment

Working...
                                X