Има си специална тема със инфото, колега ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИталФест 2008 - свободна дискусия
Collapse
X
-
Аз лично ходя за идеята, да се видя с познати хора, да се забавлявам, няма значение с какво и къде отиваш, ходил съм 2 пъти с либрата, веднъж с пежото, а тази година сигурно ще си отида с bmw-то, ама ще се отида ... даже и с автобус да трябва ...
Comment
-
Айде и аз да пусна 1 спам-аз като нечлен на клуба си дадох заявка за спане в ланча-форума-поне ще сме заедно.Трябваше ли и ние на Италфест2006 да кажем че усигуряваме спане само за фиат-форума,а другите да спят при хлебарките в резервираните от КАРБ хотели!!!!!Сякаш не е колегиално някак си...........
Comment
-
Понеже не успях да открия - да попитам - има ли някаква програма за италфеста ? Не ме интересуват точни часове, а точни мероприятия...
Става въпрос - Какво точно ще има пак и евентуално какво ново ще има, какво няма и т н ...
Драг, Майсторско, Ретро, Аудио, Тунинг итн ?
Искам да поканя човек с току-що реставрирано Тополино, но трябва да знам какво да му кажа, утре сутринта към 10-11 ще ходя при него, надявам се да отговорите до тогава ...Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
Fiat Punto Mk.I GT1
Comment
-
Първоначално публикувано от kiler_4o Покажи съобщениеПонеже не успях да открия - да попитам - има ли някаква програма за италфеста ? Не ме интересуват точни часове, а точни мероприятия...
Става въпрос - Какво точно ще има пак и евентуално какво ново ще има, какво няма и т н ...
Драг, Майсторско, Ретро, Аудио, Тунинг итн ?
Искам да поканя човек с току-що реставрирано Тополино, но трябва да знам какво да му кажа, утре сутринта към 10-11 ще ходя при него, надявам се да отговорите до тогава ...'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеРетро конкурс твърдо ше има!
е ти с твоите боядисани коси си без конкуренция.... ама и аз се боядисах наскоро
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta_156 Покажи съобщениеИ ко сега ще има ли некви хотели или неманяма да има
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщениеще има ама за насняма да има
0888515205
Comment
-
Добре
Тогава да задам въпроса по друг начин
Къде ще сме вечерта? В София или в Елин Пелин
Защото аз в София има къде да спя ако се наложи
И за ПЗ алфистите има ама да знаем за къкво става въпросAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
ГрешкаLast edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 11:40.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Все още няма никакво инфо за началото и програмата на Феста ?!?
Еб..и положението другари и господа ... Май ще се кара на самотек тая година ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеВсе още няма никакво инфо за началото и програмата на Феста ?!?
Еб..и положението другари и господа ... Май ще се кара на самотек тая година ...
11.10.2008г. от 10:00ч. откриване.
Самата програма е нормално да се публикува няколко дни преди Фест-а.
Има си традиционни неща всяка година има и отделено време за спонсорите....те си го заслужават и им го дължим.....а с тях винаги се работи до няколко дена преди събитието...
Кое имаш предвид колега, че ще е на самотек?Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Ми какво ... ясно е, че програмата се съобразява със спонсорите - спор няма. Но феста яко си наближи - има-няма две седмици
А за самотека - имах предвид спането и т.н. А поне за вечерта нещо официално да се каже ? Доста от хората идват от доста далеч, и според мен няма да е лошо да има нещо организирано за всички ... не само за членовете.
Comment
Comment