Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест 2008 - свободна дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
    що така бе Вальо
    щото ша са почне с организацията 10-тина дена преди цялото мероприятие ли ?

намерете някое хубаво местенце с голяма поляна да напрайми 2 3 дена пофта ... заебете ги тея драгове и секви рейсаджийски мероприятия...
    който му се кара да вари да кара на Божура....
    еми ако се зачетеш във фиат и ланча форума, точно вашите съграждани (иванко–рс и ИЦИ) протестират, че не не могат да се рейсват!
    а на поляна сме били вече 2004та, някак си

трябва да има развитие, момчета и момичета, нали?

и ся кат си спомня за 2004та и ми става едно мило...
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Чета всичките и 3 форума и всяка година се стига до едно и също-почва се от спора къде и кога и се стига до "кой е по-по-най"Както писах в нашия форум това с по-по-най ми е писнало вече-нали сме едно общество.....
      А за феста в самата Сф също съм против -самата мисъл за каране в колона в градско задръстване значително намалява желанието ми за участие в мероприятието.няма значение за мен къде ще е стига да не се налага да се борим с "екстрите" на големите градове
      AFBWorld
      Croma 2.0 i.e.
      http://italcars.org/index.php

Comment

• Първоначално публикувано от transporter Покажи съобщение
        Чета всичките и 3 форума и всяка година се стига до едно и също-почва се от спора къде и кога и се стига до "кой е по-по-най"Както писах в нашия форум това с по-по-най ми е писнало вече-нали сме едно общество.....
        А за феста в самата Сф също съм против -самата мисъл за каране в колона в градско задръстване значително намалява желанието ми за участие в мероприятието.няма значение за мен къде ще е стига да не се налага да се борим с "екстрите" на големите градове
        А не мислите ли че все някога трябва да бьде в София
        0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
          еми ако се зачетеш във фиат и ланча форума, точно вашите съграждани (иванко–рс и ИЦИ) протестират, че не не могат да се рейсват!
          а на поляна сме били вече 2004та, някак си

трябва да има развитие, момчета и момичета, нали?

и ся кат си спомня за 2004та и ми става едно мило...
          че нека си протестират кво да ги прая ...
          то и без тва ако е като миналата година ... по добре да се прекръсти Алфа Фест!
          или най добре ... напрао такова да се организира ... и без тва фиат и ланча само недоволстват....
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Добре де, кажи ми само, последното изречение с каква цел го написа?
            Колко пъти и в колко форума подред трябва да напиша, че ако някой има претенции за нещо - качва се в колата, отива до пистата, после до хотела, печата листовки и ги разнася, пуска реклами и обяви, подписва договори и се разплаща с всички, а после обикаля форумите и обяснява на останалите, какво е организирал собственоръчно и как всеки желаещ може да заповяда
            sigpic

Comment

• че смешно звучи
              голямата работа видяхме какво направихте със събора
              добре, че беше Дани ентусиаст, че да стане работа (и останалите от търновската група)

айде няма да се месим повече на КАРБ!!!

Comment

• Никой не е казал да не се месиш - меси се, ама помагай с намесата си
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Никой не е казал да не се месиш - меси се, ама помагай с намесата си
                  с какво точно да помогна аз или някой от останалите ?
                  при положение, че казахте Лесново ли там както се казва... там ще бъде
                  кво мое са направи?

викам да е събиране да се напием ... да няма такива мероприяти драгове ала бала ...
                  някой си ревял че нямало...
                  ми като им се кара има писти ...

за първия фест чух хубави неща направете го пак така...
                  да се види, че събиране на ФЕНОВЕТЕ на марката ... а не некво тъпо мероприятие на неква писта...

лично мое мнение !

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                    що така бе Вальо
                    щото ша са почне с организацията 10-тина дена преди цялото мероприятие ли ?

намерете някое хубаво местенце с голяма поляна да напрайми 2 3 дена пофта ... заебете ги тея драгове и секви рейсаджийски мероприятия...
                    който му се кара да вари да кара на Божура....
                    Отдавна трябваше да се усетиш да не се месиш, защото такива приказливци като теб само дразги създават! Когато се наемеш ТИ да организираш нещо, тогава имай чак толкова претенции. Всяка година се съобразяваме и разединяваме заради форумисти, чийто лица никой никога не вижда по фестовете. Ти на колко феста си бил, а на колко от тях направи поне едно нещо за организацията?!? А след като всяка година давате зор да е в централната част на страната колко коли от твоя край има по фестовете?!? Можеш да не ми отговаряш, предварително знам какво ще родят пръстчетата ти! За Търново като не си наясно с някои неща недей много надига кой, какво и колко! Идеята на феста да е около София е не да ни е близо, аз съм бил и по 400 км. в посока за да съм на фест, а ти! Целта е посещаемост, която се доказа, че е невъзможна на майната си от болшинството желаещи посетители.

Comment

• Цветелине, това е твоето мнение, обаче останалите над 300 присъстващи имат около 300 други мнения - кой да послушаме?!
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                        Отдавна трябваше да се усетиш да не се месиш, защото такива приказливци като теб само дразги създават! Когато се наемеш ТИ да организираш нещо, тогава имай чак толкова претенции. Всяка година се съобразяваме и разединяваме заради форумисти, чийто лица никой никога не вижда по фестовете. Ти на колко феста си бил, а на колко от тях направи поне едно нещо за организацията?!? А след като всяка година давате зор да е в централната част на страната колко коли от твоя край има по фестовете?!? Можеш да не ми отговаряш, предварително знам какво ще родят пръстчетата ти! За Търново като не си наясно с някои неща недей много надига кой, какво и колко! Идеята на феста да е около София е не да ни е близо, аз съм бил и по 400 км. в посока за да съм на фест, а ти! Целта е посещаемост, която се доказа, че е невъзможна на майната си от болшинството желаещи посетители.
                        оф точно па с тебе не мое са спори ...
                        млъквам ... няма са обаждам повече ...

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Цветелине, това е твоето мнение, обаче останалите над 300 присъстващи имат около 300 други мнения - кой да послушаме?!

казах, че споделям лично мнение ... не съм казал никой да ме слуша ...

Comment

• Не бе, човек, обаждай се, ама за да помогнеш, не само да недоволстваш!
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                            аве пернишки какво значи да се усети ве ? ти па наи важния организатор и посетител на фестове ли са извъди ?? и кои по дяволите ти дава зор да е в централна част сега ??? маи не си чел предложението ама побърза да са изфърлиш на мокрия пясък а ???не мислиш ли че предложенеието не е толкова да не е в софия (не мислиш щото дори не си прочел всичко което е предложено преди да си излееш душата ) тука идеятя е да се избегнат целодневните меренки на пишки и да се наблегне на срещата между феновете на марката !!!колкото до посещаемоста на нашия краи мисля че маалко повече коли идват от колкото от втората родина на голфовете !!!

до тук за модериращия "организатор" !сега за останалите :

колкото и да ви звучи тъпо аз мисля че трябва да бъде алфа фест а не италфест защото практиката през тея години доказва че организацията и финансовото бреме пада предимно върху клуб алфа ромео и членовете си го плащат това а останалите клубове не само че не са доволни че някои ги събира и организира ами и постоянно ревът как било само алфи и не знам си какво още
                            другото което според мен дразни е изявленията на люде (визирам и горе цитирания ) дето са носили два стола и един плакат и видиш ли да пишат как те били помагали а другите дет не са носили да си мълчат и да са "усетят" и каквото им сготвят тва е ....все пак форума е за мнения а темите за фестовете са заради това да се видят мненията на посетителите а какво се получава винаги са намира някои "баш началник"дет видиш ли ти клати пръст и ти като потребител тряя са "усетиш"

Comment

• добре де що не пуснете една анкета да се види само на кой му се иска да е до София и накой на друго място където и да е само не до София,мен лично не ме бърка къде ще е важното е да има организация но от мрънкане и излишни нерви няма смисъл този ден трябва да бъде превърнат в празник за всички италиански фенове и нека всеки,който може да помогне да го направи,а не само да се плюеме в темата
                              П.С. Успех на всички заели се с органиацията
                              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                                добре де що не пуснете една анкета да се види само на кой му се иска да е до София и накой на друго място където и да е само не до София,мен лично не ме бърка къде ще е важното е да има организация но от мрънкане и излишни нерви няма смисъл този ден трябва да бъде превърнат в празник за всички италиански фенове и нека всеки,който може да помогне да го направи,а не само да се плюеме в темата
                                П.С. Успех на всички заели се с органиацията
                                защото това е ПЕТИ поред Италфест, разбирате ли ! ПЕТИ

тези които ви е нямало на първите, ами съжалявам, немога да ви опиша какво и колко сте пропуснали, но няма как да се върне

а ние вървим напред, анкетите , поляните, и прочие, са в романтичното минало....
                                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                                X