Известие

Collapse
No announcement yet.

Листовките за ИталФест2005

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хи, хи, хи..... Вальо, купето и 145 ги хапнахме вчера към 1h ...
    Сега ме е яд че вали, събудих се с мисълта да разнасям листовки...
    Развали ми Пейнтбола и разнасянето ше го е..

Минали сме с дамата около всички клубове с много коли като Брилянта, Планет, Червило, Ескапето, Кристал, Шишман и преките, Фритьоф Нансен, Васил Левски блв, 6 сепември, Раковски, Гурко, Хр. Ботев, Солунска, Драган Цанков, басейн Спартак, Св. Наум, трябва да се мине пак, тъй като там са малко автомобилите постоянно пребиваващи.

Кой ще почне Люлините?

raznosvach tuning
    Svetlio powered
    Kawasaki Z1000 2013
    Moto Guci Breva

Comment

Тоя дъжд е много гаден...щях да се метна на бика и да обикола софия сега

Оооо люлините са сериозна работа....ше ги почнеме малко по малко.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

а тука в ст град има бая Алфички. И собствениците им са млади хора и сигурно ще са по-заинтересовани.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

И последно, ще мога ли да взема някакви листовки и кога? С колегата Аз4о имаме женание да допринесем с нещо за феста, ама досега никой нищо не е казал
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

да кажа къде съм минал сутринта аз:
            Паметника на коня - начална точка - Аксаков, Ал. Невски, Дунав Врабча, Янко Сакъзов, Черковна, Оборище- там след Т&Н кар се обърнах обратно за да хвана една Алфа, пак Черковна, Иван Асен 2, Ал. Невски, тука вече вършах из уличките м/у Раковска, Дондуков, и Васил Левски, след това от долната страна на Дондуков, из всичките улички в квадрат мария луиза, сливница, дондуков, васил левски
            там само пред александър ауто имаше сигурно 10 итал коли, но на тях не слагах, за да не провокираме раздразнението им (задето не сме ги канили за спонсори и етц)
            и следобеда с Насо в Овча купел сме оствили 10тина и така...

дерзайте
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от koolio
              И последно, ще мога ли да взема някакви листовки и кога? С колегата Аз4о имаме женание да допринесем с нещо за феста, ама досега никой нищо не е казал
              Утре ще съм в щутгарт към 12h, на Л.С ти изпращам номера ми, звънни.
              Kawasaki Z1000 2013
              Moto Guci Breva

Comment

смятам утре да намина на ралито и ако някой имащ листовки е решил и той да ходи мога да взема малко

Comment

В най-лошия случей звънкай по гсмите настоятелно, че сега е 4ам...да се дивим да ти ги дадем....не знам дали ще мога да се събуда за ралито.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

А някой ще покани ли М.Илиева с черното гтв и Деси Слава с ГТА-то.
                    '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                      А аз снощи след като Петко ми даде сме обикаляли с моята любима до 01:00 4аса да разнасяме из Лозенец/горен/ днес ще дообиколим и в долен.Аз си карам а тя слиза и ги слага на 4иста4ките отли4ен помощник си имам
                      Та чак си се престарал Ако не знаеш тва е на жена ми колата ако знаеш как гледаше

http://bobo.alfaromeo-bg.com/Murry/PA020913.JPG
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Днес със Светльо много стреснахме един китаец който си седеше в Ланчата.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                          Първоначално публикувано от Mury_alfata
                          А аз снощи след като Петко ми даде сме обикаляли с моята любима до 01:00 4аса да разнасяме из Лозенец/горен/ днес ще дообиколим и в долен.Аз си карам а тя слиза и ги слага на 4иста4ките отли4ен помощник си имам
                          Та чак си се престарал Ако не знаеш тва е на жена ми колата ако знаеш как гледаше

http://bobo.alfaromeo-bg.com/Murry/PA020913.JPG
                          Еееееееее ко да се праи нали требе за каузата бре манннн а даже мислихме нещо да ви напишеме на листовката ама се отказахме.А в4ера съм разнесъл и из долен Лозенец по вси4ки преки
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

В Ямбол също вече започна раздаването, макар и не със 100% оригинални листовки (още си чакам пратката и затова си разпечатах сам) - но важна е идеята. Предполагам тук има хора, които са намерили на колите си вече картончетата - надявам се да ги видим всички на Феста !
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Hristo_156
                              А някой ще покани ли М.Илиева с черното гтв и Деси Слава с ГТА-то.
                              М. Илиева вече е поканена, за Десислава, съжалявам, но нямам контакти там...
                              Kawasaki Z1000 2013
                              Moto Guci Breva

Comment

тая

печатна грешка "авиацнонен" на първата нарочно ли е

Comment

Working...
                                X