Известие

Collapse
No announcement yet.

Листовките за ИталФест2005

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В напечатаните листовки, това е оправено, или поне в тези, които аз имам
    Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
    2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Аре бе нема ли 147-мици тука - Десислава ги аресва некой да се прежали аз съм женен
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

От вчера тече бурно "спамене" по стъклата на всички италиански автомобили и в Студентски град Аз и koolio сме се заели със задачата и мисля, че засега върви добре Днес разхвърлях няколко из центъра и Младост 3 ... само че ако продължавам в същото темпо може да ми свършат листовките утре-другиден
        Alfa Romeo 155 1.8TS '93
        Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Епа некой да се беше сетил да прати малко листовки ли ... подадох си молба за това ... моите самоделните свършиха че бяха малко...
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
            Епа некой да се беше сетил да прати малко листовки ли ... подадох си молба за това ... моите самоделните свършиха че бяха малко...

Утре колега ще ти пратя от малко които ми останах и на мен...в сряда ще са при теб...само дано не стане нещо и да не стигна до куриерите.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Е да си кажа и аз приказката...В неделя вечерта реших да осъществя една спец акция по разпространение на листовки из Пловдив.За съжаление точно в събота и неделя (последните дни от панаира )не бях на раположение в града и за това поех инициативата в неделя вечерта.Листовки, с които разполагах не са 100% от оригинаните ,з-то не успях да се конектна с никой ,който евенетуално да ми даде.Изпринтих определно количество листовки от теи във форума и тръгнах в неделя вечерта да прекосявам града на длъж и на шир.Обаче първите 2часа бяха доста съмнителни и странни.Единствените италки на които попаднах бяха -1 Алфа 145(която се продава..имаше си и табела)и 1 Алфа 155 (която беше пък рент кар))И това за цели 2 часа(в района на центъра,около булевард Руски,Сточна гараи др.) в целия тоя сектор само 2 италки(Алфа145 и155 )После обаче като се запътих към мойта махала исе натъкнах на доста ланчи,фиатчета и т.н и листовките ми свършиха за нула време

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Колегата Интеграле има листовки....на панайра имаше листовки на щанда на Ивеко като истински представители на италянското автомобилостроене.
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Тъй ся да дам и аз малко отчет. В лагера на повечето италянки съм наслагал листовки, даже се запознах с две мацки с пунто спортинг който много се ентусиазираха особенно като им обясних за мис италфест. В овча купел съм метнал няколко а по пътя един с една ланча много ме псува че спрях пред него с аварийни и слезнах от колата и тамън да се измъкне и разбра че зарад него спирам. В нашия квартал и в съседство съм понаслагал, но един ме нахортува че му давали за трети път явно тук групата е силна. Днес имам още малко останали невзети от залата където оставих оператора да раздава на хората и ще ги разнеса и тях

Comment

Аз пък вчера взех от Григор и ги слагах на паркинга на БИЛА Хиподрума там минават италянки-сложих на доста италянки, даже и на служебния паркинг имаме 4 фиатки и на тях, макар че съм им казал и лично
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

???

Колеги, истина е че GT ми се обажда два пъти да ми даде листовки, но аз с моята работа не съм в състояние да раздавам, което и споделих с него. НО... както и на него му казах ми прави впечатление че в "щата" ЛюЛин всяка 2-ра кола е "италианка". А досега не съм видял нито една листовка в най-големия "щат" на София. Та мисълта ми е ако има останали листовки и има желаещи минете и сложете по колите...
                      Lancia Lybra SW Executive, 2.4JTD, 150 hp, 841C000 '03
                      Lancia Kappa Coupe, 2.0t, 205 hp, 834A4.000 '97
                      Lancia Kappa, 2.0, 145 hp, 838A1000 '95
                      Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 159B9000 '94
                      Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 835A1000 '91

Comment

Да се отчета и аз : Студентски град си го разделихме на "сфери на влияние" с Аз4о и сигурно няма италианска кола да не сме закичили. Даже попаднах на колегата Пент пред 16 блок. днеска ходих към гарата, минах и през някои улици по центъра и там отчетох дейност, ама вече свърших материалите. Ако един-двама от "агитираните" дойдат, мисля, че ще е успех.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ако някой от Варна има възможност да раздава листовки да се обажда. Днес не бях отварял форума тъй като нямах възможност и не видях начина за получаване, но утре сутринта ще ги взема. С Andrey се разбрахме, DanailQV също имаше желание ... ако има и друг да казва.
                          Alfa Romeo 155 1.8TS
                          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                            Първоначално публикувано от Alfa User

Утре колега ще ти пратя от малко които ми останах и на мен...в сряда ще са при теб...само дано не стане нещо и да не стигна до куриерите.
                            Петко нещо ми се губят листовките за Бургас, бях ти пуснал заявка но ??????
                            ALFA ROMEO 156 2.0 T.S.
                            AR 32301
                            LANCIA Y 1.2 16v 86++HP
                            176B9.000

Comment

Номера на пратката за Бургас е 05182701 в Еконт Експрес трябва да отидеш до техния офис
                              Fiat Punto 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                              sigpic

Comment

10x за инфото....
                                ALFA ROMEO 156 2.0 T.S.
                                AR 32301
                                LANCIA Y 1.2 16v 86++HP
                                176B9.000

Comment

Working...
                                X