Известие

Collapse
No announcement yet.

Изводи от ИФ-2 - трансформирани в предложения за ИФ-3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MrXzender
    аз имам едно предложение което малко или много по взискателно и към организатори и към учасници.благодарение на анкетата за "събота или неделя" се роди идея да е целият weekend пък който когато иска да идва.колите да бъдат подредени по тематика или по години,както решите,като на предното стъкло на голям лист да бъде описана самата кола(година ,модел,доработвания и т.н.).колите да не се местят от местата си а хората да обикалят около тях и сцената да е в близост до колите.така щте може хората да обменят опит и знания а не да дойдат заради самото идване или конкурси или каквото и да е там.ето ще дам пример с трите спринта който се събрахме на едно място,обсъдихме кой какво е правил,кой какви проблеми има откъде намира части и т.н.
    E то тва е ясно аз закво ви наредих един до друг
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Аз бих добавил:

1.Да има определено място,някакви щандове или нещо подобно,на което на всяка от трите марки:Алфа Ромео,Фиат и Ланча да могат да се закупят рекламни материали(тениски,шапки).Защото имаше мн.хора(включително и аз),които незнаеха към кой да се обърнат и дали има.

2.Отделно място на което всеки да може да "показва възможностите си" на автобила,а не сред хората,както се получи,беше малко рисковано

П.С. надявам се че не звучи като оплакване просто това мисля че трябва да се поправи според мен на следващия фест
      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Working...
      X