Известие

Collapse
No announcement yet.

Листовките за Италфест 2008

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
    аз се разчудвам да почвам да мъдря някакви листовки но ако почна щеви кажа даже може да постна да видите и ако ви харесат да ги направим еднакви,немислители чее по добре да са еднакви.който иска да почва да поства да видим коя щее най подходящата.давайте колеги ние го можем
    нямам възможността в момента да правя нещо,каквото направиш го пускай и го печатаме,то се е видякло че от КАРБ нищо няма да дадат ще ги раздават на 11 на входа
    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

ще пробвам само незнам днес дали щеми остане свободно време че се върнах от село,а там правиме гараж и избихме плоча и съм скапан.иначе ще пробвам да направя нещо
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
        нямам възможността в момента да правя нещо,каквото направиш го пускай и го печатаме,то се е видякло че от КАРБ нищо няма да дадат ще ги раздават на 11 на входа
        Ти си некъф мноооо враждебно настроен тип бре я по-спокойно,КАРБ когато има развитие по въпроса ще информира всички,или поне желаещите за разнасяне Хората,които се занимават с цялата организация,са работещи хора и не им е само феста на главата,па камоли понякога с дни не пишат във форума,па хора като теб дето само наливат масло в огъня,ги знаем всички,хората са казали куче дет лае не хапе Ти поне веднъж участвал ли с в някаква организация за феста,или идваш тази година за първи път,и да си покажеш как лаеш,айде споко,хората работят,резултати много скоро
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Ти си некъф мноооо враждебно настроен тип бре я по-спокойно,КАРБ когато има развитие по въпроса ще информира всички,или поне желаещите за разнасяне Хората,които се занимават с цялата организация,са работещи хора и не им е само феста на главата,па камоли понякога с дни не пишат във форума,па хора като теб дето само наливат масло в огъня,ги знаем всички,хората са казали куче дет лае не хапе Ти поне веднъж участвал ли с в някаква организация за феста,или идваш тази година за първи път,и да си покажеш как лаеш,айде споко,хората работят,резултати много скоро
          Първо да ти кажа че заради такива като тебе май няма да ми се идва ти на какъв се правиш тука на говоритл на КАРБ ли,кат не те натискат недей да звъниш???кой ти е казал на тебе че не си вършите работата,като се бавят флаерите ние ще направим някакви за да привлечем повече хора...ти искаш да ми ги дадеш на 9 и на 11 да чакаш опашка на входа???недей се заяжда че вече сериозно ме дразнят изказванията ти ,казах ти веднъж че ти не си с нищо повече от другите алфисти,детелинаката на стъклото ти не те први с нищо по специялен... аз си замълчах веднъж но не ме карай наистина да почвам да лая...
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
            Първо да ти кажа че заради такива като тебе май няма да ми се идва ти на какъв се правиш тука на говоритл на КАРБ ли,кат не те натискат недей да звъниш???кой ти е казал на тебе че не си вършите работата,като се бавят флаерите ние ще направим някакви за да привлечем повече хора...ти искаш да ми ги дадеш на 9 и на 11 да чакаш опашка на входа???недей се заяжда че вече сериозно ме дразнят изказванията ти ,казах ти веднъж че ти не си с нищо повече от другите алфисти,детелинаката на стъклото ти не те први с нищо по специялен... аз си замълчах веднъж но не ме карай наистина да почвам да лая...

Ти май сериозно си се объркал,не си мисли че с тези листовки ще привлечеш хиляди хора,повечето посетители на феста са идвали и друг път,други разбират от приятели,листовките са последното нещо от което хората се зарибяват.

П.С.Не се заяждам с теб,нито съм говорител на КАРБ,просто доста хора в този форум си мислят че КАРБ им е длъжен не е така приятелю,така че не се пали а си действай квото си решил и тва е Никога не съм твърдял че съм повече алфист от който и да било,просто някои хора си правят грешни впечатления,което си е техен проблем

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Ти май сериозно си се объркал,не си мисли че с тези листовки ще привлечеш хиляди хора,повечето посетители на феста са идвали и друг път,други разбират от приятели,листовките са последното нещо от което хората се зарибяват.

П.С.Не се заяждам с теб,нито съм говорител на КАРБ,просто доста хора в този форум си мислят че КАРБ им е длъжен не е така приятелю,така че не се пали а си действай квото си решил и тва е Никога не съм твърдял че съм повече алфист от който и да било,просто някои хора си правят грешни впечатления,което си е техен проблем
              не е вярно има доста объркани хорица лично аз тая седмица офертирах един пич с 166 за феста,има много алфи около нас който не знаят че има форум пък камо ли да дойдат някъде из българия,лесно е да станеш истински алфист просто някой трябва да ти пусне бацила и готово..незнам поне при мен така станатака че с малко повече реклама нещата стават,все пак съм бакалавър по маркетинг
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Мъри е прав, а и едва преди 2 дена спонсорите си потвърдиха кой с каква сума има желание да помогне.
                Феста струва доста пари независимо дали скромно или пищно го правим. Парите се стараем да дойдат от спонсорите, а не толкова от парите на членовете и затова на листовките има логата на спонсорите.
                За да сме си взаимно полезни, а това винаги е важно! Иначе флаера самия е готов отдавна!
                Масовоста не е самоцел.
                Добри приятели и свестни хора и позитивно мислещи е по-добре да съберем

Предполагам до няколко дена ще е в оборот вече флаера. Колегите го оправиха.
                Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                  Мъри е прав, а и едва преди 2 дена спонсорите си потвърдиха кой с каква сума има желание да помогне.
                  Феста струва доста пари независимо дали скромно или пищно го правим. Парите се стараем да дойдат от спонсорите, а не толкова от парите на членовете и затова на листовките има логата на спонсорите.
                  За да сме си взаимно полезни, а това винаги е важно! Иначе флаера самия е готов отдавна!
                  Масовоста не е самоцел.
                  Добри приятели и свестни хора и позитивно мислещи е по-добре да съберем

Предполагам до няколко дена ще е в оборот вече флаера. Колегите го оправиха.
                  Евала баце

Comment

и са защо се карате
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Кат станат готови листовки и т.н. - да пращате насам, че тука вече доста Алфи се моткат - мога да ги засипя с реклама

P.S. Радвам се, че най-сетне всичко е уредено
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Кажете с какво може и Люлинската бригада да помогне? Приемаме предложения!
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

И аз се наемам да раздавам ,проповядвам и помагам.
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Пращайте към Бургас само кажете с кой куриер да ги взема!
                            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Пуснете да видим какво ще представляват листовките бе хора

Comment

след феста (базикам се)

Ако има готови пишете ЛС да ви дам координати да ми ги пратите
                                Last edited by CHIKI; d.m.y г., 13:16.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

Working...
                                X